Hovudside

Slik feilsøker en Bosch tankless varmtvannsbereder

by Walther

Slik feilsøker en Bosch tankless varmtvannsbereder

Bosch, en produsent av hvitevarer, sier sitt tankless varmtvannsberedere har en gjennomsnittlig levetid på mer enn 20 år, og kan spare en husholdning opptil 50 prosent på post-installasjonsenergikostnader. Ifølge selskapets Bosch Hot Water.com nettstedet, dets tankless varmtvannsberedere gir ubegrenset varmt vann til apparater og enheter gjennom et hjem, men problemer kan oppstå. Feilsøke problemet kan hjelpe deg resolv et problem før du ringer - og betale - en servicetekniker.

Bruksanvisning


•  Sørg for at Bosch varmtvannsbereder er koblet til en strømforsyning, hvis skjermen er blank på varmtvannsberederen. Slå på strømbryteren til "On" og start effektbrytere eller sikringer, hvis det er nødvendig.

•  Se på høyre side av varmeapparatet og sikre det kalde vannet innløpskoblingen er riktig koblet til varmtvannsberederen hvis brenneren ikke tenner når varmtvannsberederen er slått på. Se på vannet banen, inkludert dusjhode, dyser og andre vanninntakene, for å sikre at de er fri for hindringer. Rengjør om nødvendig.

•  Rengjør inntaksfilteret skjermen hvis vannet utlevert fra berederen er ikke varm nok. Inntaksfilteret skjermen er plassert inne i kaldt vann innløpsrøret, funnet på høyre side av varmtvannsbereder. Lukke kaldtvannskranen og løsne skruen på innløpsrøret. Dette fører vannet til å renne, noe som er normalt. Løft ut rundt filteret og skyll godt med vann. Tørk grundig og erstatte filteret i innløpet. Stram skruen på innløpsrøret og åpne kaldtvannsventil.

•  Reduser antall apparater og enheter som krever varmt vann samtidig hvis vannstrømmen eller press virker lav. Senk temperaturen på termostaten litt, da dette øker vannmengde.

•  Senk temperaturen innstillingen på termostaten hvis varmt vann utlevert varierer i temperatur eller blir for varm. Alternativt øke termostattemperaturen hvis vanntemperaturen virker for kaldt.

•  Sjekk pakninger og ventiler og stram dersom varmtvannsberederen virker overdrevet støyende under drift. Sørg for at ventilasjonsåpningene ikke er blokkert.

Tips og advarsler


  • Trekk og slå av varmtvannsberederen før du utfører vedlikehold på enheten.