Hovudside

Hvordan kan et GE Washer Med Infusor arbeid?

by Walther

Noen av general Electrica € ™ s linje av effektive vaskemaskiner bruker infusor teknologi. Denne teknologien gjør det mulig å bruke høy effektivitet vaskemiddel og mindre vann enn en vanlig vaskemaskin. På lang sikt kan dette hjelpe deg å spare penger på elektrisk regninger. Denne teknologien er ment å erstatte den tradisjonelle agitator.

Hvordan Det Fungerer


Den infusor er en knott i midten av vaskemaskin kar som har flere små hull på den. Vaskemaskiner utstyrt med infusor teknologi presse vann gjennom sidene av vaskemaskin karet mot midten, og brygge skyver vannet til veggene i karet. Kombinert, disse handlingene skape vanntrykket som presser klærne gjennom vaskemaskinen for å rense dem.

Hvorfor fungerer det


Den infusor fungerer fordi vanntrykket fører klær å gni opp mot hverandre og å bevege seg gjennom vannet for å fjerne smuss partikler med så lite vann som mulig. Hvis du ser litt på klærne, kan det ikke se ut som om de aren € ™ t går veldig mye, men hvis du kan se lenger, youâ € ™ ll varsel klærne bevege seg sakte rundt vaskemaskinen, synker til bunns og deretter jobbe opp gjennom toppen.

Hvordan bruke det


Betjening av infusor vaskemaskin krever litt forskjellige retninger for den beste og mest effektive ren. Først plasserer klærne i vaskemaskinen rundt, men ikke dekker agitator. Dona € ™ t overfyllings vaskemaskinen. Du bør likevel være i stand til å se minst én rad med hull på toppen av vaskemaskinen. Dona € ™ t pakke klærne i et forsøk på å få plass til mer i maskinen, da dette vil hindre dem i å bevege seg fritt. Lukk lokket, og la maskinen kjøre grundig.

Høy effektivitet vaskemiddel


Bruk kun høy effektivitet vaskemiddel i denne vaskemaskinen, da disse vaskemidler er utviklet for å fungere i mindre vann. Bruk av ikke-høy effektivitet vaskemiddel vil skape for mange såpeskum og kan renne over vaskemaskinen. Det vil heller ikke vaske klær samt høy effektivitet vaskemiddel.