Hovudside

Hvordan kan du sammenligne jeg Iron filtre?

by Walther

Hvordan kan du sammenligne jeg Iron filtre?

Mens jern er nødvendig for en sunn kropp, er jern i din vannforsyning problematisk. Det er ledsaget av en stygg, svovel lukt, en metallisk smak, og noen ganger er selv til stede i store nok mengder til å slå vannet brun eller oransje. Dette vil gi flekker på klær og porselen i badekar, vasker og toaletter. Å bli kvitt uønsket jern krever filtrere det ut av vannet.

Bruksanvisning


•  Undersøke hva slags filter du trenger. En hel-huset filteret er installert på det punktet der vannet kommer inn i huset, og filtrerer den før den gjør sin vei inn i innendørs rørsystem. Dette reduserer skader, oppbygging og korrosjon til innlagt vann. Det finnes også filtre som fester direkte til vasker og dusjer. Dette er effektiv på å fjerne jern før du bruker vann, og er billigere å kjøpe og installere enn hel-house-systemer. Din siste alternativet er en drikkevann filter. Disse kommer som frittstående mugger, eller kan kjøpes for å feste til kjøkkenkran. Vurdere dette alternativet hvis det eneste tegnet av jern i vannet er en mild dårlig smak.

•  Sammenlign priser. En hel-huset filter er en stor regning. Mindre point-of-bruk filtre er lettere å budsjettere.

•  Skuring forbruker gjennomgang nettsteder og publikasjoner som Consumer Reports. Dette gir en nøyaktig produkt ratingprestasjon, samt vurderinger på produktene. Slike områder vil hjelpe deg å avgjøre mellom de forskjellige merkene tilgjengelig når du har valgt din filtertype.

Tips og advarsler


  • Kalkfilter systemer også filtrere jern. Hvis du har hardt vann, kan et kalkfilter være mer kostnadseffektivt enn å installere en frittstående jern filter.
  • Ikke drikk vann som er misfarget eller smaker dårlig før du har det testet.