Hovudside

Hvordan legge til denaturert alkohol til en oljetank

by Walther

Bolig oljetanker trenger jevnlig vedlikehold for å holde oljen fra å bli forurenset av rust eller skitt. Dette kan gjøres med en kombinasjon av trinatriumfosfat og denaturert alkohol. Hver komponent bidrar til å fjerne smuss og hindre rustdannelse på innsiden av tanken. Uten regelmessig vedlikehold, vil en tank olje brenner ikke så effektivt, forårsaker mer olje å bli brukt for samme formål.

Bruksanvisning


•  Plasser en disponibel bøtte under dreneringsventil. Åpne oljetanken bunnventil og la tanken tømmes helt. Ta av disponibel bøtte. Plasser en annen bøtte under dreneringsventil. Plasser en hageslange dyse inn i påfyllingsventilen og spray vann liberalt inne i oljetanken. Spray vann inntil vannet renner ut av tømmeventilen blir klar eller nesten klar.

•  Lukk tømmeventilen. Fyll tanken med vann ved hjelp av en hageslange. Legg til en kopp trinatriumfosfat for hver femte liter vann som vil fylle oljetanken kapasitet. For eksempel, hvis du har en 100 liters tank, vil du legge til 20 kopper trinatriumfosfat. La vannet / trinatriumfosfat blandingen satt i oljetanken i minst 12 timer. Åpne avløpsventilen og tømme tanken igjen. Plasser en bøtte under dreneringsventil for å fange innholdet som er avløp.

•  Lukk tømmeventilen igjen og hell minst fem liter rødsprit på tanken. Spray ekstra rødsprit med en spray slange i tanken. Forsøke å få det bort på innsiden av veggene i tanken til din beste evne. Sette en luftkompressor lange inne i påfyllingsventilen og slå på en luftkompressor. Forlater kompressoren pumper luft inn i tanken inntil den denaturerte alkohol og eventuelt gjenværende vann tørker ut.

•  Etter spyle tanken, kontroller at avløpsventilen er stengt, deretter fylle oljetanken.