Hovudside

Slik Seal en Wood Hot Tub

by Walther

Slik Seal en Wood Hot Tub

En badestamp refererer til en utendørs tank med varmt, sirkulerende, ofte kjemisk behandlet vann og installert jets som forårsaker vannet å boble og virvel. Ha en badestamp på dekk, uteplass eller verftet er virkelig en gave, da det gir deg en enestående måte å slappe av. En badestamp med en treramme gir denne tanken en rustikk, woodsy følelse. Imidlertid må du beskytte treramme fra elementene ved å forsegle sin eksteriør.

Bruksanvisning


•  Kombiner en kopp heavy-duty tre renere i en bøtte med en liter varmt vann. Ta på gummihansker og dyppe en skurebørste i blandingen.

•  Scrub ned på utsiden av badestamp grundig, fjerne støv og skitt. Skyll den av med en jevn strøm av vann fra hageslangen. La den tørke i to hele dager.

•  Fest et stykke av 80-sandpapir til bunnen av en elektrisk slipemaskin. Drevet slipemaskin over overflatearealet av treramme av boblebadet. Gjør dette en gang til med et stykke av 220-sandpapir.

•  Kjør en håndholdt støvsuger over arealet av badestamp ramme, suger opp alt pussestøv.

•  Dypp en 3-tommers nylon børste i heavy-duty fugemasse. Din fugemasse må være utformet for å beskytte treverket fra vanlig vann kontakt, UV-stråler og mugg. Dekk til tre i et tykt lag og la den tørke over natten. Påfør tre strøk, slik at de kan hver tørke over natten før du påfører neste strøk.