Hovudside

Alfalfa frøvarianter

by Walther

Alfalfa frø er blant de mest populære grovfôr belgfrukter som brukes i beitefelt eller for å gjøre høyet for hester og kyr. Alfalfa frø vokser gjerne i dyp, fruktbar, godt drenert jord med en foretrukket pH på mellom 6,0 til 6,5, men tilpasser seg også mindre jordkvalitet. Alfalfa krever høye nivåer av gjødsel for beste etablering og topdressing med kalkstein er anbefalt av University of Missouri Extension å forbedre lang levetid.

Affinity


Affinity alfalfa frø er kjent for sin høye ytelse selv i områder hvor rot råtner er et vanlig problem. Affinity alfalfa er en full-season utvalg godt tolerant av kalde temperaturer. Frøene har et bredt spekter av skadedyr motstand, og dette bidrar til å sikre konsistent produksjon over tid. Affinity frø er svært motstandsdyktig mot problemer knyttet til stamceller nematoder, parasitter som vanligvis er vanlig i alfalfa vokst i lette masser. Alfalfa stands produsert med affinitet frø har en rask utvinningsgraden og er vel tolerante av hyppig nær skjæring. Affinity frø er godt tilpasset økende over hele USA med unntak av områder i Deep South.

Oppmerksomhet II


Oppmerksomhet II alfalfa frø er en høyrente og aggressiv alfalfa variasjon med et hurtig tempo av post-harvest utvinning. Variasjonen har et forbedret nivå av standability (antall opprettstående stengler), øker beskyttelse mot tap. Oppmerksomhet II er blant de alfalfa frø mest anbefalte i tungt administrerte alfalfa felt. Frøene nå sitt sent knopp eller tidlig blomstring modning stadier tre til fem dager tidligere enn en rekke andre fall sovende alfalfa frøvarianter. Den høye standability gir for raskere tørketid i felt etter perioder med regn og vått vær.

Big Wheel Alfalfa


Store hjul alfalfa frø er svært tolerant av høye nivåer av beite og trafikk, inkludert hjul trafikk, produsere vedvarende stands av høy-avlinger. Frøene produsere høye planter med en tykk, mørk grønn løvverk baldakin og høykvalitets fôr. Store hjul frø er godt tilpasset økende over hele USA og har høyere avkastning over lengre hay år, med kronen utvinne raskt etter høsting. Testet i universitets- og private forsøk, store hjul alfalfa frø kommer ut nær toppen av skalaen for lang levetid og kvalitet.

Freedom PLH


Freedom PLH er en høyrente alfalfa utvalg som gir en meget god kvalitet fôr. Freedom PLH har en forbedret standability og er genetisk motstandsdyktig mot poteten Dvergsikader. De grønne planter med mørkegrønne bladverket har en middels høyde og et halvt stående vekst. Freedom PLH alfalfa er godt egnet til områder med en kjent nærvær av potet Dvergsikader og hvor dyrkere foretrekker å ikke bruke insektmidler på en jevnlig basis for å kontrollere insekter. Freedom PLH har få begrensninger når det gjelder jordtyper eller kulturell ledelse.

Radiance HD


Radiance HD er blant de med høy fordøyelighet alfalfa varianter. Den høytytende planter er svært godt tolerant av våt jord og er raske til å gjenopprette fra skade. Radiance HD alfalfa har en stor krone størrelse, er mørk grønn i fargen og er svært utholdende med en rask hastighet på gjenvekst. Alfalfa rekke gjenoppretter raskere etter høsting enn et antall konvensjonelle alfalfa varianter. Radiance HD er vel motstandsdyktig mot en rekke sykdommer og produserer optimalt med god forvaltningspraksis.