Hovudside

Taket reparasjonsprosessen

by Walther

Taket reparasjonsprosessen

Rengjøring


For å reparere et tak, uansett skade, arbeidsområdet må først renses. I noen tilfeller innebærer dette rett og slett en høytrykksvasker for å sprenge bort noen mose, rusk, eller vekster som har funnet kjøp på taket. I andre tilfeller dette innebærer å bruke en klo hammer til å løfte opp og kaste bort noen utklipp av ødelagte helvetesild, kutte bort noen oversvømt eller revet deler av Number 15 følte dørk under, og løfte bort noen ødelagte eller dryppende deler av kryssfiner som er spikret til taksbjelkene. Endelig kan takrenner fjernes fra kantene av taket. Med en ren arbeidsflate, kan reparere begynne.

Reparasjon


Først blir de gamle eller ødelagte deler av kryssfiner erstattet. Taktekker negler koble dem til bjelkene i taket og vanntette tjærebaserte drivning sel alle sømmene. Nummer 15 følte Folien legges ut over kryssfiner, kuttet til størrelse, så både limt og stiftes på plass. Stiftene blir deretter dekket over med mer drivning for å sikre eventuelle hull de lager er vanntette. På dette punktet blinking kan installeres hvis det ikke allerede var. Flashing er strimler av aluminium som er spikret på plass langs hver side av taket. De henger ned for å skape en barriere mot vann som kan sive inn gjennom takskjegget. Til slutt, og starter med de laveste kantene på taket, er sammenhengende forskjøvet ark med helvetesild spikret, ett lag oppå den neste, slik at neglene fra hver forrige lag er dekket over. Det øverste laget nær skjøtene i taket er dekket med limt ned etterbehandling stykker.

Behandling


Takrenner er plassert med sidene spikret i like under takbeslag. Nedløpsrør er sikret med skruer inn i tre eller betong av hjemmet yttervegger i de aktuelle stedene. Til slutt blir taket sprøytes ned med et tykt lag av spesialdesignet tetningsmasse. Når det tørker, skaper dette tetningsmasse enda et lag av beskyttelse mot regn og winterizes effektivt taket ditt ved å hindre helvetesild fra å komme i direkte kontakt med snø eller is.