Hovudside

Hvordan får jeg min Magnolia treet til å blomstre?

by Walther

Magnolias er en favoritt treet blant mange hjem gartnere. De er enkle å vedlikeholde, trenger bare en god start i de fleste tilfeller å vokse til en sunn, selvdrevet treet. Imidlertid har magnolia vært kjent i noen tilfeller å ha problemer med blomstring. Det finnes en rekke spørsmål for å vurdere om din magnolia ikke blomstrer.

Bekreft Variety


Blomster er del av den naturlige reproduktive syklus av planter. Avhengig av type og rekke plante, blomster komme frem til ulike tider av året basert på ulike klimatiske signaler. Magnolia blomster tidlig, blomstrer i mars eller noen ganger også slutten av februar (avhengig av region). Som sådan, kan det være utsatt for skade sent frost som kan påvirke blomst blomstringen.

Hvis magnolia ikke blomstrer, være sikker på at den regionen du bor i kan støtte din rekke magnolia anlegget. De sørlige magnolia, for eksempel, anbefales kun for soner sju til ni. Andre varianter gjøre det bra selv så langt nord som Canada. Kontroller at du har valgt et utvalg som kan trives og blomst der du bor.

Vær forsiktig med plengjødsel


Forutsatt at du bor i et egnet klima for dine spesifikke magnolia, er det noen andre faktorer å vurdere. Hvis du er regelmessig å se blomsterknopper, men ingen blomster, Royal Botanical Gardens of Canada bemerker at "Nitrogen vil føre knoppene å avbryte, og siden dette er den viktigste komponenten i plengjødsel, kan det godt være problemet." Vurdere plassering av treet: Er det i midten av gården? Betyr gress vokse helt opp til bagasjerommet? Er du gjødsle plenen? Mange individer begynner å gjødsle plenen tidlig på våren, rett på det tidspunktet at magnolia blomstrer. Ved bioklipp et område rundt treet, og holde plenen gjødsel bort fra rotsystemet, kan du være i stand til å løse problemet ganske enkelt.

Riktige forventninger


Magnolias er sentvoksende trær, og i noen tilfeller tar en stund å blomstre selv under ideelle forhold. Dette er helt naturlig, om enn litt frustrerende. Hvis du kan finne ut om din magnolia ble spredd av frø eller ved pode, vil du være i stand til å få litt innsikt. Burncoose Planteskoler påpeker at "hvis du vokser treet magnolia fra frø de kan godt ta 10 til 15 år før de første blomst." Derimot, en podet tre vilje blomst mye tidligere. De fleste trærne kjøpt i potter fra hagesentrene er podet. Men dette garanterer ikke en umiddelbar visning av blomster, så vær tålmodig. Hvis magnolia er podet og har ikke blomstret i tre til fem år, indikerer Burncoose Planteskoler at du kan ha et problem snarere enn en sen Bloomer.

Sjekk jord, vann Nivåer og ernæring


I de tidlige årene av omsorg for magnolia, være oppmerksom på dine magnolia behov. De trenger vel vannet, litt sur jord med god drenering. Når du feilsøker for blomst vekst, vil det være mye lettere hvis du kan utelukke faktorer som uegnet klima, utilstrekkelig regn eller dårlig jord ernæring. Utføre en enkel jord test for å fastslå om magnolia er å få de næringsstoffene den trenger for å trives; etter det, bør du være i stand til å se på hvordan ugressmidler, insektmidler, og de ulike vekstsykluser av podet versus seeded magnolia kan påvirke blomstring. Komme ditt magnolia tilbake til blomstring skal være enkelt hvis du tar en enkel, pragmatisk titt på noen av de grunnleggende behovene til treet.