Hovudside

Hvordan Clean Tape & Maling Off Vinyl Winows

by Walther

Hvordan Clean Tape & Maling Off Vinyl Winows

Vinyl vinduer gir en rekke fordeler som huseiere ikke kan vurdere, men kan dra nytte av i stor grad. Vinyl vinduer er designet for å skape en tett forsegling, redusere energitap fra oppvarming og kjøling. Denne tett forsegling også kutter ned på mengden av støy som kommer utenfra, og skaper en fredelig indre miljø. Som alle vinduer, er vinyl lett farget fra maling splatter og fra tape brukes til å henge pynt. Rengjøring med løsemidler kan rense disse flekkene borte.

Bruksanvisning


•  Tørk av vinduet og vinyl ramme overflaten ren med en myk-børste; Dette vil fjerne skitt på overflaten og støv, og kan løsne noen av båndet eller maling.

•  Bruk en vannbasert rengjøringsmiddel som Windex, Fantastik eller Lysol til vindusområdet. Tørk av renere inn i overflaten ved hjelp av pensel eller en ren, myk klut. Dette vil rense vinduet og kan også løsne noen av maling eller klebetape.

•  Bruk den flate kanten av et plast skraper eller andre flate plaststykke såsom en spatel eller kredittkort for å skrelle malingen fra vinyl vindusrammen. Vinyl er relativt maling fast; bør være i stand til å skrape det meste av malingen bort med plast verktøyet.

•  Fukt en ren, myk klut med white spirit. Rub ved maling eller klebebånd for å bryte ned bindingen mellom limet og vinduet. Alternativ påføring sprit og skraping ved maling og klebende til alle flekken er fjernet.

•  Skyll overflaten grundig i rent vann etter bruk white spirit, for å unngå striper eller flekker. Vask vinduet igjen med vannbasert rengjøringsmiddel for å fjerne eventuelle rester.

Tips og advarsler


  • Du kan erstatte mineralsprit med isopropanol om nødvendig. Med alle løsemidler, bruke så lite som mulig å fjerne maling eller lim, som for mye kunne strek eller beis vinduet.
  • Bruk bare en plastskrape; andre skraper produkter kan ripe opp vinyl overflate.
  • Hvis det er absolutt nødvendig, kan du bruke en slipende rengjøring produkt som Soft Scrub for å fjerne maling eller lim. Imidlertid vil slipeprodukter skade vinyl utseende.