Hovudside

Trær med bær som ser ut som Bjørnebær

by Walther

Trær med bær som ser ut som Bjørnebær

Blackberry anlegget produserer et samlet bær med enkelt-seeded drupelets som smaker søtt og syrlig. Mange andre arter av busker og trær også produsere frukt som ser akkurat ut som bjørnebær men varierer i klassifisering, smak, tekstur og utvikling. For eksempel har noen bær innenfor samme familie, mens andre ikke er det bær i det hele tatt til tross for likheten.

Dewberry treet


Den dewberry treet (Rubus trivialis) produserer frukt som ligner bjørnebær. Dewberry treet er en treaktig etterfølgende vintreet som skyter ned røtter på noder. Det har vekslende blader med 04:57 brosjyrer som spenner fra oval-formet til lang og smal. Små hvite eller rosa blomster vokse i mars og april, og blir fulgt av mørk blå eller svart drupelet frukt som forfaller i juni og juli. Dewberries tiltaket fra 1/4 til 1 cm lang. De ligner bjørnebær bortsett fra at de er mindre og har færre drupelets. Dewberries er spiselige, og blir ofte brukt til å lage gelé.

Mulberry Tree


Morbærtreet (Morus) og dens ulike arter - hvit, svart, rød morbær trær - vokser frukt som ser ut som bjørnebær. Basen av morbær blomstre sveller og utvikler seg til en rund, saftig frukt. Hver frukt ligner på en blackberry drupelet, og fruktene vokser i klynger. De er ordnet så tett sammen at de ligner en blackberry. Morbær spenner fra bitter til ekstremt søt i smaken. Fargen på morbær ikke bestemme arten. Snarere, hvite, svarte og røde morbær trær alle bærer et bredt utvalg av farget frukt, fra hvit til lilla til svart. Morbær er spiselige og modnes over tid.

Salmon treet


Den salmon (Rubus spectabilis) er en busk eller lite skjeve tre som vokser opp til 10 meter høy og seks meter bred. Dette treet produserer frukt som ser ut som bjørnebær. Rosa eller dyp lilla enkle blomster vises i tidlig på våren og blir etterfulgt av saftige og syrlig bær som ligner bjørnebær på alle måter bortsett fra frukt farge, som er laks eller rosa. Frukten stammen er gyllen og er litt stikkende. Salmonberries er spiselige, men kan være vanskelig å finne på grunn av treets ekstremt tett kratt vekst. Salmonberries blir ofte spist av fugler.