Hovudside

Hvordan Grow Forbedret Dwarf Meyer Lemon Trees i Houston, Texas

by Walther

Hvordan Grow Forbedret Dwarf Meyer Lemon Trees i Houston, Texas

Dwarf Meyer sitrontrær er ikke sanne sitrontrær. Frukten er mindre syrlig og syrlig enn ekte sitroner, og trærne vokser mindre og er mer kuldebestandig. Meyer sitrontrær vokser best i sonene 9 til 11, og er perfekt for dyrking i Houston, Texas, området med sine varme somre og milde vintre. Disse relativt ubekymret, hardføre sitrustrær er en gartner drøm på grunn av skjønnhet de legger til hagen og søt frukt.

Bruksanvisning


•  Plant dverg Meyer sitrontrær i en plassering som mottar full sol hele dagen lang for beste vekst. Det er å foretrekke å plante på en sør eller sørvest vendt siden av et hus eller bygning der det vil ha beskyttelse fra det kalde været.

•  Forbered jorden tidlig på våren så snart bakken er gjennomførbar. Løsne jord ved å grave ned til en dybde på 1 meter. Fjern alle store klumper av skitt og noen store steiner. Endre jord med 2 til 3 inches av kompost eller torv mose å gjøre jorden godt drenering.

•  Grav et hull som er dobbelt så stort som roten ballen av treet. Sette treet i hullet slik at toppen av rotklumpen er på nivå med toppen av hullet.

•  Fyll hullet halvveis med jord for å dekke røttene. Tilsett vann for å hjelpe jorda bosette rundt røttene. Så snart alt vannet har rent ut, fylle hullet resten av veien med jord. Tamp ned fast rundt foten av treet.

•  Lag en vann ring rundt treet som er ca 2 meter over, og om lag 3 inches høy. Vannet ring holder i vannet lenger, noe som åpner for en dypere vanning som bidrar til å få treet godt etablert de første par ukene etter planting.

•  Vann sitron treet annenhver dag de første to ukene etter planting. Bruk en hageslange for å fylle opp vann ring rundt treet. Etter to uker, vann omtrent en til to ganger per uke bare for å holde på fuktigheten i jorda. Vannringen vil til slutt oppløses i bakken rundt treet.

•  Trekk ugress og gress fra rundt bunnen av sitron treet. Ugress og gress føre til at treet for å konkurrere om vann og næringsstoffer fra jorda.

•  Gjødsle sitron treet med en kopp sitrus mat etter aktiv vekst oppstår vanligvis i slutten av våren. Strø gjødsel rundt foten av treet og vann i brønnen. Bare gjelde gjødsel en gang i året i slutten av våren.

•  Dekk sitron treet med et teppe eller presenning sent i høst eller før den første spådd frost. Trekk ut hjørnene og bind ned med innsatsen for å holde. Fjern den dekker tidlig på våren eller etter den siste spådd frost.

Tips og advarsler


  • Dwarf Meyer sitrontrær kan også plantes i containere for enkel å flytte innendørs under kalde vintermånedene.