Hovudside

Hvordan å tørke klær på en linje i vinter

by Walther

Hvordan å tørke klær på en linje i vinter

Ved hjelp av en linje for å tørke klærne har flere fordeler. Det sparer penger på strøm som ville ha drevet en tørketrommel. En klessnor er også mye billigere å installere enn en tørketrommel. Snorene skaper ingen skadelige utslipp, og henger klærne på utendørs linjer vil gi dem en frisk lukt. Når vinteren setter inn, trenger du ikke å gi opp linje tørking klær på en linje.

Bruksanvisning


•  Vri ut klærne grundig før du henger dem. Jo mindre vann de beholder, jo lettere vil de tørke.

•  Heng klærne på en utendørs linje så tidlig som mulig i morgen. Hvis været er iskaldt tidlig, vente til temperaturen stiger over frysepunktet. Jo raskere du kan få klærne ut, jo mer dagslys timer du vil ha for tørking.

•  Plasser din klessnor i et område som mottar full sol hele dagen og er godt ventilert. Hvis du plasserer linje for nær en struktur, kan du få problemer med ventilasjon og skygger, noe som vil redusere tørkeeffektivitet.

•  Heng klærne på en innendørs linje på når været er regn eller overskyet, eller når temperaturen ikke stiger over frysepunktet. Du kan suspendere en innendørs linje i vaskerom, garasje, eller andre mindre brukte rom i huset.