Hovudside

Kid-Friendly Strategier for Flower Garde

by Walther

Kid-Friendly Strategier for Flower Garde

En barnevennlige blomsterhage er en pedagogisk måte for barnet å lære om omsorg for planter. Voksende blomster lærer barnet om plantevekst, inkludert pollinering og relasjonene mellom ting i naturen. Holde hagen underholdende og alderstilpasset slik at din lille blomst gartner fordeler fra opplevelsen.

Overlevere Reins


Du har sannsynligvis ideer om hvordan en blomsterhage bør se, men ikke kvele ditt barns kreativitet og spenning. For en virkelig gledelig hagearbeid erfaring, la barnet ditt til å lede an når det gjelder å planlegge blomsterhagen. La henne plukke ut blomstene hun ønsker å vokse. Du kan gi henne litt veiledning på de beste stedene å plante hver blomst, men ikke være altfor bekymret for å skape den perfekte blomsterhage. Barnet ditt vil ta mer stolthet i sitt arbeid når hun gjør det meste av det selv. Få henne et sett med hagearbeid verktøy som hun kan håndtere - korte, tykke håndtak er vanligvis lettest for barna å kontrollere.

Gå med et tema


Et tema blomsterhagen er en kreativ måte å hjelpe barnet ditt planlegge plass. Ett alternativ er å plante en sommerfugl hage. Innfødte blomster ofte fungere godt for å tiltrekke sommerfugler, samt blomster som er fargerike - tror rød, rosa, lilla, oransje og gul, foreslår National Wildlife Federation. Et annet alternativ er å basere dem på en bestemt type eller farge på blomsten. Du kan velge å plante alle rosa og lilla blomster, for eksempel. Årlige solsikker (Helianthus annuus) også fungere som en del av et tema hage. I stedet for å plante dem på rad, plante solsikker i en firkant med en åpning på den ene siden å vokse en solsikke huset.

Undervise Ansvar og Etikette


Planering av hagen er bare en del av leksjonen for din junior gartner. Den fortsatte vare på hagen lærer barnet hva plantene trenger for å vokse godt. Hjelpe henne bestemme når henne blomster trenger ekstra vann når regnet er ikke nok. Dra ugress er en annen ork for unge gartnere. Påpeke forskjellen mellom blomst frøplanter og uønskede ugress. Små barn spesielt kan trenge en påminnelse om når det er greit å plukke blomster. Kutte blomster fra hagen gjør at barnet ditt til å nyte hennes hardt arbeid innendørs. Hun kan også dele disse snittblomster med naboer for å lyse sine dager. Minne henne ikke å plukke blomster fra andre hager med mindre hun har tillatelse.

Koble til Learning


Å se blomstene vokse og lære å ta vare på dem er lærerikt på egen hånd, men du kan forbedre læring med ekstra aktiviteter. Ett alternativ er å integrere leseferdighet med hagen. Les blomst-tema bøker med barnet ditt. Alternativene inkluderer "Grow Flower, Grow!" av Lisa Bruce, "The Reason for en Flower" av Ruth Heller og "Flower Garden" av Eve Bunting. En annen måte å integrere læring er ved å dokumentere veksten av din blomsterhage. Gi barnet ditt en bærbar PC slik at hun kan skrive notater og tegne bilder av henne blomster som de utvikler.