Hovudside

Slik fjerner Gum fra Metal

by Walther

Tyggegummi ofte ender opp overalt, men søpla kan. Heldigvis er de fleste harde overflater, slik som metall, er det ikke vanskelig å fjerne. Imidlertid må du være ekstra forsiktig hvis tyggis er brent fast i lakkert metall - litt maling kan komme opp med tyggegummi, for eksempel. Også, malte flater lettere riper - så hvis du ønsker å beskytte metalloverflaten, husk å være forsiktig og ikke forhaste denne jobben. Uansett om tyggis er på malte eller ikke-malt metall, bør du være i stand til å få tyggis av (selv om det har smeltet litt til metall).

Bruksanvisning


•  Rub is over gummien til den er vanskelig. Prøv å lirke gummien av med fingrene. Hvis dette ikke fungerer, lirke den opp eller kutte det meste av den av med en skrape eller en kjedelig metall blad. Vær forsiktig så du ikke riper i metall. Holde bladet parallelt med metalloverflaten.

•  Spray WD-40 eller helle litt mineralolje på tannkjøtt rester. Arbeid spray eller olje rundt kantene av residuet. La sitte på tannkjøtt produktet i 1 til 2 minutter (WD-40 vil fordampe, så du bør ikke vente lenger enn dette, eller det kanskje ikke fungerer så godt).

•  Ta tak en kant av resten med fingrene, hvis mulig, og trekke rester av metalloverflaten - alternativt, skrape den av (forsiktig).

•  Fukt en svamp i varmt vann. Hell en krone til kvart stor mengde flytende såpe på svampen. Tørk svampen over metalloverflaten. Dette er for å fjerne spor av olje eller WD-40, så vel som eventuelle gjenværende gummipartikler. Tørk av den med en myk klut til å tørke.

Tips og advarsler


  • Babyolje kan brukes i stedet for WD-40 eller mineral oil.If tyggegummi har smeltet på metallet, eller bare en tynn rester, hoppe over is og bare anvende oljen eller WD-40 for å fjerne it.Commercial klebemiddel eller tyggegummi fjernere (Goo Gone eller Liftoff, for eksempel) vil også løsne tyggis fra metalloverflater. Hvis metallet er malt, bare sjekk produktets etiketten at disse produktene er egnet for malte overflater.
  • Hvis metallet er malt metall, prøve WD-40 eller mineralolje før du bruker isen. Når du fryse tannkjøtt og dra den av, kan en bit av lakken trekkes av med it.Always tørr metall etter rengjøring for å hindre vann flekker og / eller rust.