Hovudside

Hvordan Trim et resultatløst Evergreen Plum Tree

by Walther

Evergreen plomme, kjent botanisk som Coccoloba diversifolia og mer vanlig som due plomme, doveplum eller due seagrape, er en subtropisk pryd treslag. Den trives i kystsoner i det sørlige Florida og andre tropiske områder. Treet idrett skinnende grønne, mykt ovale blader og tåler salt spray av sjøvann og sandbunn. Som med de fleste tropiske evergreens, er beskjæring krav begrenset til å fjerne dødt vev, men lys estetisk beskjæring for form eller størrelse er fine.

Bruksanvisning


•  Skjær ned på evig due plomme som helst på året da du oppdager dødt vev eller skade, eller se villfaren, out-of-skala vekst som eksister naturlig form.

•  Inspiser treet for døde, ødelagte, sprakk eller syke grener. Skjær disse off tilbake til poenget med sunn treaktig vev, like ovenfor en sunn lateral gren eller ned til den overordnede lem. Også kutte ned noen grener som berører eller feie bakken.

•  Fjern eventuelle greiner som er gamle og redusert krone. Disse er ofte i sentrum av kalesjen på grunn av alder og mangel på sollys. Igjen, skjære tilbake til moder gren, eller bagasjerommet.

•  Riktig out-of-skala vekst ved å klippe tilbake bare de enkelte villfaren greiner, etter den naturlige linje av treet.

Tips og advarsler


  • Nøye samle og forkaste alle de borekaks fra treet interiør og baldakin fra jorda for å hindre at råtnende materialer fra å bli en yngleplass for insekter og patogener.