Hovudside

Liste over Årlig Blomster & Vinca Planter

by Walther

Liste over Årlig Blomster & Vinca Planter

Årlige blomster og Vinca, eller Catharanthus planter, gi lys farge på våren og sommerhagen. Disse to typer blomster er både ettårige, som bare har ett livssyklus fra frø til blomst og tilbake til frø. De fleste ettårige og vinka plantene trives i full sol, med noen varianter gjør det bra i delvis skygge også. Begge typer blomster gir enhver hage med enkle å vedlikeholde, raskt voksende rene farger.

Amaranthus


Amaranthus, eller Amaranthus tricolor, er en årlig plante produserer lange, gjennomgripende blomster og lyse farger av gult eller rødt løvverk som varer fra midten av sommeren til første frosten. Også kjent som sommeren julestjerne, de Amaranthus årlige trives i full sol med godt drenerende jord, fruktbar med kompost. Denne årlige blomst generelt kan bli funnet langs hagegrense senger eller som aksent planter.

Petunia


Petunia, eller Petunia x hybrida, er en årlig blomstrende plante kjent for sin langvarige blomst og fargerike blomster. Fargene varierer fra gul til lilla og rød til hvit. Den petunia er blomstrer varierer i form fra bølgete kanter til krøllet. Petunia ettårige trives i full sol med godt drenerende jord. Denne årlige blomsten er vanligvis brukt til hagen senger, containere og kanter grenser.

American Marigold


Amerikanske ringblomster, eller tagetes erecta, er årlige blomsterplanter generelt ansett som den største av de ringarter. Denne årlige blomst har store, prangende oransje eller gule blomster som tett ligner den tusenfryd blomst. Amerikanske marigolds trives i full sol med godt drenerende jord, vanligvis omtalt i container potter, hage grenser og mindre hekker når gruppert sammen.

Heatwave


Hetebølgen er en årlig blomstring Vinca, eller Catharanthus roseus anlegget. Heatwave Vincas er tørke tolerant, og foretrakk full sol, men kan også vokse i delvis skygge. Heatwave sorten av Vincas har fem-petaled hvite blomster med en mørk burgunder til rød sentrum. Denne Vinca lille størrelse gjør det til et passende anlegg for containere eller hengende kurver.

Aztec Pink magi


The Aztec rosa magi Vinca er en årlig blomstrende plante med små klynger av rosa blomster. Denne årlige Vinca foretrekker full sol, men gjør det bra i delvis skygge med godt drenerende jord. The Aztec rosa magi anlegget er egnet for hagen senger, kanter og hengende kurver.

Sunsplash Lilac


Den sunsplash lilla Vinca er en lav voksende blomstring årlig med små lilla blomster som tett ligner petunia. Denne årlige Vinca foretrekker full sol, men kan også vokse i delvis skyggelagte områder med godt drenerende jord. Den sunsplash lilla er vanligvis brukt for containere, kanter og hage senger.