Hvordan til Store Narcissus løker til Vent Planting


Hvordan til Store Narcissus løker til Vent Planting

Enten du kaller dem påskeliljer eller Narcissus, løkblomster er et velkomment syn i enhver våren hagen etter en lang, kjedelig vinter. Selv om de fleste salg av våren pærer peak på sensommeren og tidlig høst, er den beste planting tid for Narcissus eller påskeliljer i september eller oktober. For å sikre at Narcissus pærer produserer de vakreste blomster om våren, følger noen enkle trinn for å lagre dem.

Bruksanvisning


•  Vikle pærene i avisen. Dette beskytter pærene fra støtskade.

•  Finn et sted i hjemmet eller garasjen der den konstante temperaturen holder seg under 60 grader F. Dette er den optimale lagringstemperaturen for pærer.

•  Kontroller at området der du lagrer du pærer er både tørt og kjølig, som din kjeller, et uoppvarmet garasje eller grønnsaksskuffen i kjøleskapet. Fukt kan føre til at pærer å råtne eller utvikle mugg eller mugg, drepe dem.

•  Etikett avisen med navnet på pærene hvis du har tenkt å holde dem i kjøleskapet for å forhindre at andre familiemedlemmer fra å tenke at de er spiselige knoller.

Tips og advarsler


  • Oppbevar aldri pærene i kjøleskapet grønnsaksskuffen med frukt og grønnsaker; disse elementene produserer etylen gass, som kan skade pærer.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler