Hovudside

Hvordan kan jeg kjøpe Moth Korrektur Chemicals?

by Walther

Hvordan kan jeg kjøpe Moth Korrektur Chemicals?

Møll kan ødelegge stoff, møbeltrekk og klær. I tillegg legger de egg og klekkes larver i klær og fiber, forårsaker en annen blomst av insekter som vises en ny sesong. En velprøvd metode eller avskrekke disse pen, men destruktive gnagerne, er bruk av kjemikalier. Naftalen og paradichlorobenzene selges under felles husholdning navn "møllkuler" og er tilgjengelig i mange butikker. Håndtere disse kjemikaliene med forsiktighet da de er svært giftige for mennesker og dyr.

Bruksanvisning


•  Gå til en hardware eller hjemme-forbedring butikken og spør en salgsagent hvor møllkuler er plassert.

•  Velg enten møllkuler - prefabrikkerte runde pellets av kjemikalier - eller møll flak. Moth flak er laget av de samme kjemikaliene, men er i flakform.

•  Spre møllkuler eller møll flak over på senger, i skuffer med klær og rundt ethvert stoff overflate i boliger eller leirer som blir stengt ned i lengre perioder av gangen. Vær forberedt på en skarp og sterk lukt når du åpner eiendommen etter sesongen.

Tips og advarsler


  • Bruk flak for store områder som tepper eller tepper. Bruk møllkuler til å plassere i skuffer, hyller, eller på møbler.
  • Ikke håndtere kjemikaliene direkte. Bruk alltid gummihansker og en maske. Ikke la kjæledyr inn i rommet før alle møll avvisende kjemikalier blir støvsugd eller ryddet opp. Disse kjemikaliene er svært giftige og dødelig for både dyr og mennesker.