Hovudside

Slik fjerner trestubber Uten Utstyr

by Walther

Slik fjerner trestubber Uten Utstyr

Trestubbe fjerning er en langtekkelig og potensielt farlig jobb. Utstyr som stubbefreser, motorsager, heiser og takle er alle vurdert nesten avgjørende for fullstendig stubbe fjerning. Selv når de brukes hver for seg eller sammen, de er et effektivt middel for fjerning av praktisk talt alle trestubbe. Men de fleste mennesker ikke har tilgang til spesialisert utstyr. En langt enklere og like effektiv måte krever en hånd drill med en spade bit, og stump remover pulver.

Bruksanvisning


•  Fest en 8-tommers eller 10-tommers lang, halv-tommers wide spade bit inn i en drill chuck. Bore seks til åtte hull rundt innsiden av trestubbe.

•  Dryss trestubbe remover pulver i hver boret hull. Trestubbe remover kan bli funnet på nesten hvilken som helst jernvarehandel eller på linje. Den remover vil bokstavelig talt råtne stubben i løpet av flere uker, og slå stubben svampete.

•  Trekk ut svampete råtnet trestubbe når prosessen er fullført. Jo lenger pulveret er igjen å jobbe, det spongier stubben blir og jo lettere vil det være å fjerne det. Hvis trestubbe remover er igjen i stubben lenge nok, kan biter av stubben bokstavelig talt trekkes ut med hansker.

Tips og advarsler


  • Mange trestubbe fjernere anbefaler å brenne ut stubben bruker parafin når remover har gjort jobben sin. Selv om dette er en levedyktig og effektiv måte å fjerne de gjenværende stammen, må ekstrem forsiktighet brukes. Hønsenetting må helt konvolutt stubben, alle bladene må fjernes fra den generelle nærheten, og stubben vil ulme i flere dager før brannen er slukket. Ta alt dette i betraktning før du prøver å brenne ut en stubbe.