Hovudside

Brann faresignalene

by Walther

Occupational Safety and Health Administration (OSHA), et føderalt byrå arbeider med helse og sikkerhet for arbeidstakere over hele USA, krever kunngjøring av brannsikkerhet tegn på arbeidsplasser. Ansatte bør gjøre seg kjent med skiltene for å unngå forvirring i tilfelle en nødsituasjon.

Brann utganger


Branner på arbeidsplassen drepe i gjennomsnitt ca 200 mennesker i året. Tusenvis flere er skadet. Å ha en tydelig merket rømningsvei i tilfelle brann redder liv, og brannrømningsveier skal være konstruert for å føre til et område utenfor bygningen. Det er høyde og bredde krav med hver rømningsvei, og hver rute må være fri for hindringer. Skiltene må bli lagt ut på brann utgangsdører. Ceiling tegn i gangene kan hjelpe markere ut ruten.

Brannslukkere


OSHA anbefaler at for hver 3000 kvadratmeter med arbeidsplassen, bør det være ett brannslukningsapparat med en rating på ikke mindre enn en 2A, som er en apparat som inneholder ikke mindre enn 4,5 pounds av en flerbruks slukningsarbeid kjemisk middel. Mens mange arbeidsplassen brannslukkere kan bli funnet montert på veggene i lukkede foringsrør, mange er ikke. Alle må være tydelig merket med brannslukningsapparat tegn og plassert langs en brann rømningsvei, i nærheten av brannen utgangsdøren. Når du bruker en apparat, husk å sikte munnstykket på kilden til flammene, snarere enn et punkt over opprinnelse.

Farer ved arbeidsplassen


Farlige materialer er vanlig i mange arbeidsplasser. The US Department of Transportation tilbyr et klassifikasjonssystem for mange brennbare og eksplosiver. Mange vanlige elementer er svært brannfarlig og eksplosiv, for eksempel en boks med aerosol spray ment å drepe en enkel kontor veps. Et skap som inneholder farlige stoffer skal merkes. Det er tegn for hver av de ni klasser av farlig materiale, og enhver arbeidsplass som inneholder noen av disse elementene bør ha skilt som angir slikt.

Brannfarlig gass


Brennbar gass er en vanlig arbeidsplass fare, samt en offentlig trussel. En sykepleier sykehjem er ett eksempel på et sted som er full av brannfarlig gass fordi oksygen tanker lagres i slike steder. Skiltene må klart bli lagt ut når du taster rom som inneholder brannfarlig gass. Mens de som jobber på slike steder er normalt klar over farene slike tanker utgjør, tegn tjene til å minne intetanende besøkende av fare.

Lest


Brann sikkerhetsinspeksjoner på arbeidsplassen er ofte tilfeldig og uanmeldt. Mange arbeidsgivere har mange skilter om nødutganger og ruter samt brannslukningsapparater og farlige materialer. Ser på dem er en enkel ting å gjøre. Virkelig å se på dem, er imidlertid ikke. Kjenn dine tegn. Det bare kan redde livet ditt en dag.