Hovudside

Er Herbicid 2, 4-D Effektiv på Crab Grass på plener?

by Walther

Årlig krabbe gress, anerkjent som en av de mest problematiske av hage ugress, vokser fra tidlig vår til første frosten. Effektiv kontroll av krabbe gress krever bruk av plantevernmidler; Men, 2, 4-D, anbefales ikke for krabbe gress kontroll.

Ugressmiddel Beskrivelse


En klorert fenoksy forbindelse, 2, 4-D anvendes for systemisk kontroll av bredbladet ugress. Den kjemiske selges under forskjellige handelsnavn og er ikke effektiv på årlige gress som krabbe gress. Ugressmiddelet brukes i skogbruk, beite, utmark og vannugrasbekjempelse.

Ugressmiddel Anbefalinger


University of California Extension anbefaler bruk av en rekke herbicider for kontroll av krabbe gress. Disse inkluderer pre-veksten ugress dithiopyr, oryzalin, bensulide og pendimetalin. Pre-veksten ugressmidler er brukt før luke vekst for å forsinke spiring av ugressfrø. Post-veksten kjemikalier for krabbe gress inkluderer quinclorac og fluazifop. Alle kjemikalier selges under ulike kommersielle navn.

Bruk Anbefalinger


Du kan bruke en gjødsel med de anbefalte forhåndsveksten ugressmidler i en luke og fôr produkt tidlig på våren for å kontrollere krabbe gress og gjødsle gresset samtidig. Ugressmiddelet dithiopyr er svært effektiv på krabbe gress, men er kun tilgjengelig for bruk av lisensierte applikatorer. Påfør etterveksten ugressmidler når luke er i ett til tre blad scenen. Hvis du bruker kjemisk når krabbe gresset er større, er det større mulighet for skade på omkringliggende gress.