Hovudside

Jeg har Red Leaf Flekker på Mine Spider Planter

by Walther

Jeg har Red Leaf Flekker på Mine Spider Planter

Edderkoppen anlegget, eller fly anlegg (Chlorophytum comosum), er en slektning av lilje og er blant de vanligste av alle potteplanter. Den produserer lange, tynne blader opp til en fot lang fra en krone av kjøttfulle røtter. Mest dyrkede planter er spraglete med langsgående grønne og hvite striper. Spider planter er relativt lett å vokse og tolerere forsømmelse. Røde flekker på blad tips er forårsaket av giftige mineraler, sopp sykdom eller skadedyr.

Ion Poisoning


Vanne din edderkopp plante med flaskevann hvis det utvikler rødlige blad tips eller flekker, som er forårsaket av en opphoping av boron eller fluoridionene i jorda og anlegget. Ikke vanne din edderkopp anlegget med vann fra springen hvis den inneholder fluor. Komposterer inneholder perlite bør unngås da de lekke fluoridionene i jorda. Bruk en kvalitet flytende potteplante gjødsel som noen gjødsel inneholder fluor. Edderkopp plantene vokser best i litt sur kompost med en pH mellom 6,0 og 6,5.

Behandling


Skylle ut din edderkopp anleggets jord med rikelig vann annenhver måned eller så snart du ser noen tegn på en hvit skorpe av jordoverflaten eller se noen røde blad marginer eller flekker. Dette fjerner overflødig salter som har bygget opp i jorda.

Sopp og bakterier


Vanne din edderkopp plante nøye på kalde og fuktige dager, ta vare å holde løvverk tørr. Spider planter er utsatt for bakterier og sopp blad sykdommer som favoriserer fuktige forhold. Hvis din edderkopp planten utvikler blad flekker med en rødlig margin, flytte den til et lysere sted med økt bevegelse i luften. Vanne din edderkopp anlegget i morgen i løpet av vinteren, slik at det er tørt før mørkets frembrudd.

Spider Midd


Inspisere din edderkopp plante hvis dets blad under er spraglete. Dette, sammen med fint webbing på bladene, er et tegn på rød edderkopp midd angrep. De ser ut som små røde prikker som er nesten usynlig for det blotte øye. Tåke din edderkopp anlegget hver dag, og plassere sin pott på en tallerken eller fuktig grus for å øke fuktighetsnivået og avskrekke røde edderkopp midd.