Hovudside

Hvordan konvertere en Home Entertainment Center Into en Armoire

by Walther

Hvordan konvertere en Home Entertainment Center Into en Armoire

Konvertere et underholdningssenter til en funksjonell armoire er morsomt og enkelt. Hvorvidt du bruker en bruktbutikk finne eller en gammel underholdningssenter som du har rundt i huset, er du sikker på å skape en fantasifull samtale stykke for ditt hjem. Nyopprettede armoire kan være så utsmykkede eller enkelt som du vil. Alt du trenger er noen enkle å finne gjenstander og du er på vei til å ha en unik armoire.

Bruksanvisning


•  Begynn med å slipe underholdningssenter med 150 sandpapir fjerne eventuelle glans, flassende maling eller splinter. Ved hjelp av en fuktig klut til å tørke vekk sagflis eller rusk. La det tørke helt. Med en skrutrekker og fjern dørene fra underholdningssenter og skru av noen dør trekker. Trekk ut noen skuffer og stå ansikt siden opp. Fjern eventuelle skuff trekker.

•  Mal underholdningssenter innvendig og utvendig med en maling farge som passer din innredning og smak. Male skuffene (hvis aktuelt) og dører innvendig og utvendig. To strøk kan være nødvendig for å oppnå optimal dekning. La det tørke helt.

•  Glatt et lag med klar lakk eller polyuretan på både innsiden og utsiden av underholdningssenter samt skuffer og dører. La det tørke. Bruke 150 sandpapir, sveiper over den tørre polyuretan og tørk bort rest bort med fuktig klut. Påfør et andre strøk og la tørke. Sliping mellom strøkene vil fjerne strøk eller uoverensstemmelser i første lag med lakk.

•  Sett skuffen og døren trekker. Nyinnkjøpte trekker kan brukes i stedet for den gamle hvis det er ønskelig. Med skrutrekkeren vende tilbake til dørene til underholdningssenter. Skyv skuffene tilbake på plass.

•  Legg en spenning stang til området av den underholdningssenter som brukes til å holde TV. Bare presse de to endene av stangen sammen til du er i stand til å passe inn i åpningen og slipp. Denne stang kan benyttes for å henge klær eller andre gjenstander som henger.

•  Place lagring kurver på åpne hyller og fylle med plagg som sokker eller belter. Fylle skuffer og gjenværende områder med klær, sko eller annet tilbehør. Dekorere toppen av den nye og originale armoire med bilderammer og stearinlys. Enjoy!

Tips og advarsler


  • Du kan legge til butikk-kjøpte fot til din armoire rett og slett ved å skru dem inn i bunnen av stykket.
  • Alltid male i et godt ventilert område.