Hovudside

Hvordan Level Ground for Metal Above Ground Pools

by Walther

Det første trinnet i å sette opp din metall-innrammet over bakken pool er markberedning. Planering er viktig. Hvis bakken bakkene, vil det være for mye press på den ene siden av bassenget. Dette vil føre til slitte ledd og svake punkter. Til slutt bassenget vil ikke lenger være i stand til å holde trykket og vil våren en lekkasje eller hule i. Leveling er gjort ved å grave den høye enden av området nedre og spre sand.

Bruksanvisning


•  Grav opp torv i området bassenget vil sitte ved hjelp av enten en spade eller en rototiller. Bruke en rake til å glatte overflaten av området. Fjern eventuelle store steiner du finner.

•  Plasser to 2-av-fire styrene ende til ende. Posisjon to korte planker på hver side av sømmen og skru de korte styrene til de to-by-4 styrene å holde dem sammen. De tilkoblede to-til-fire platene skal være minst en fot lenger enn diameteren av bassenget.

•  Stå de to-by-4 planker på kantene. Finne den eksakte sentrum av lengden av styrene og bore en 3/8-tommers hull gjennom dette punktet. Plasser dette hullet i sentrum av der bassenget vil sitte. Hammer et 3/8-tommers stang gjennom hullet og ned i bakken, som holder platene på plass.

•  Plasser et nivå på den ene enden av den roterende boards. Sakte snurre 2-av-4. Finn den høye enden og bruke en spade for å grave bort den ekstra jord.

•  Fortsett å spinne styrene og fjerne jord fra den høye enden til den er på nivå med den nedre enden. Når styret spins nivå rundt hele sirkelen, er du ferdig med utjevning.

Tips og advarsler


  • For flater allerede nesten nivå, spre et lag av sand over gravde ut området. Bruk styret å presse sanden ned lavtliggende områder for å bringe dem opp på nivå med de høyere områdene.