Hovudside

Fordeler med glassfiber Over Betong Pools

by Walther

Fordeler med glassfiber Over Betong Pools

Legge til et basseng til bakgården landskapet krever betydelig planlegging, og en av de hensyn som skal gjøres i løpet av prosessen er om du vil installere en betong eller glassfiber basseng. Både betong og glassfiber er mulige byggematerialer for din i bakken basseng, men glassfiber bassenger tilbyr flere fordeler i forhold til sine konkrete kolleger. Før du signerer en kontrakt, bestemme budsjettet og design må når du velger riktig basseng for ditt hjem.

Design som


Selv om konkrete bassenger er ofte spioneringen som den mest passelig alternativ for en i bakken basseng fordi bassenget er bygget på stedet til dine spesifikasjoner, er moderne glassfiber bassenger ikke begrenset til standard rektangler eller universelle dybder. Glassfiber basseng er nå tilgjengelig i mer fleksible, naturlige former, og de tilbyr også dybde gradering som passer din svømming preferanser. Glassfiber bassengene er også produsert off-site i et klima kontrollert fabrikk for å redusere variasjoner mellom som design. Utformingen du velge fra et utstillingslokale eller katalog er identisk med versjonen du vil se i bakgården, mens betongbassenger kan lide av design varianter basert på landskapet eller installasjonsprosessen.

Installasjon


Betong bassenger krever en omfattende installasjon prosess som kan ta flere måneder å fullføre, avhengig av kompleksiteten av tilpasset design. Glassfiber basseng er sendt hjem til deg i solide stykker og installert i løpet av dager. Den enkle installasjonen reduserer mengden av nødvendig utstyr, slik at deler av hagen din forblir tilgjengelig og upåvirket av prosessen. Den enkle installasjonen er også en kostnad redusering i forhold til konkrete bassenger.

Vedlikehold


Glassfiber bassenger er laget av solid harpiks. Materialet er ikke påvirket av klorerte basseng vann og står opp til år med gjentatt bruk. Betong er et porøst materiale som er sårbar for chips og sprekker etter lang tids eksponering for bassengvannet. Reparere betongbassenger er dyrt, og redusere sannsynligheten for reparasjoner krever resurfacing hvert 10. år eller så. Rutinemessig vedlikehold av betongbassenger er også dyrere og omfattende enn glassfiber. For å beskytte betongoverflaten, betong bassenger krever tilsetningskjemikalier og mer effektiv filtrering for å hindre algeoppbygning, mens glassfiber bassenger er belagt med et materiale som er motstandsdyktig mot alger og reduserer behovet for overflødige kjemikalier.

Spesifikasjoner


Glassfiber basseng er rutinemessig belagt med en gel som skaper en trygg, sklisikker overflate, en attraktiv funksjon til familier med små barn. Betong bassengene har grove overflater som kan forårsake skraper eller skader badedrakter. Glassfiber basseng er også tilgjengelig i en rekke farge utførelser å skape effekten av forskjellig farget vann. Selv om konkrete bassenger kan være utformet med egendefinerte funksjoner som trapper eller bakker, mange glassfiber bassenger tilbyr de samme funksjonene uten ekstra kostnad eller installasjonstid av tilpassede betongkonstruksjoner.