Hovudside

Hvordan bruke en 550 Cord

by Walther

Hvordan bruke en 550 Cord

USAs militære opprinnelig brukt 550 ledningen eller fallskjerm ledningen, som en suspensjon linje for fallskjermer. Fortsatt mye brukt av militæret i dag, er 550 ledningen lett og sterk og samtidig opprettholde en jevn tekstur. Tallet "550" refererer til bruddstyrken av tauet, noe som er 550 pounds. Du kan bruke 550 ledning for prosjekter som sikring tarps og lage fiskegarn.

Bruksanvisning


•  Sjekk ledningen før du kjøper den for å se om det er faktisk 550 ledningen og ikke et lignende produkt. Svakere varianter finnes, og vil ikke gi de samme kvalitetene du trenger i din fallskjerm ledningen, eller paracord. Real 550 ledningen vil bli bygget av fem eller syv tråder.

•  Bestem lengden av tau du trenger for oppgaven. Paracord er tilgjengelig i 50-, 100-, 250-, 500- og 1200-fots lengder, typisk. For de fleste husholdninger og overlevelse-utstyr bruker, vil du trenge 50 til 100 meter av tau.

•  Sikre utstyr eller bygge presenning linjer for ly konstruksjon ved å pakke 550 ledningen rundt utstyr og feste den med en stram knute.

•  Avslør en lengde på 550 ledningen for å skille den inn i individuelle strenger. Veve disse trådene sammen for å skape et fiskegarn. Du kan også klippe en separat lengde på ledningen for å bruke som et fiskesnøre.

•  Fest knyttede eller flettet paracord til en plast spenne å danne dekorative elementer som armbånd og lanyards. Medlemmer av det amerikanske militæret ofte mote Paracord armbånd for å minnes distribusjon.

Tips og advarsler


  • Når som helst du kutte en del av ledningen for ethvert formål, brenne kuttet kantene for å hindre frynsete.