Hovudside

Hvordan holde Moss fra vokser på Bricks

by Walther

Hvordan holde Moss fra vokser på Bricks

Moss vokser vanligvis på fuktige, skyggefulle områder av verftet, spesielt rundt svømmebassenger, vann tapper eller områder med dårlig drenering. Mens noen liker utseendet på mose på murstein, mange huseiere ønsker å fjerne det, enten det er blitt glatt og farlig å gå på, eller rett og slett eksister utseendet på tunet. Rengjøring mose av murstein i landskapet tar bare noen få materialer, og riktig vedlikehold over tid vil holde mose fra utviklingsland i fremtiden.

Bruksanvisning


•  Bruk et par gummihansker for å beskytte hendene når du rengjør murstein. I en liten bøtte, bland en kopp en oksygen blekemiddel produkt, for eksempel OxiClean, Ajax Oksygen Bleach Cleanser eller Oxy-Boost, med en gallon av varmt vann. Med hansker hånd, blande oksygenblekemiddel grundig med vann for å oppløse pulveret.

•  Hell rensing løsning på murstein og la det trekke inn i ca 20 minutter. Når tiden har gått, skrubbe vekk mosen med en push kost eller håndholdt børste.

•  Skyll renhold løsning av murstein med en slange. Gjenta prosessen, hvis det er ønskelig, for gamle eller sta mosevekst. Rengjør murstein etter behov for vedlikehold.

Tips og advarsler


  • Stram vann stussene å forhindre drypping, noe som øker risikoen for mose i skyggefulle områder.
  • Ikke vask murstein med en power vaskemaskin. Trykket kan ødelegge overflaten og erodere mørtel som holder klossene sammen.