Hovudside

Best Frukttrær for Deer i Pennsylvania

by Walther

Best Frukttrær for Deer i Pennsylvania

Hjort befolkningen i Pennsylvania er den høyeste i landet, etter Texas. Dyrene er tiltrukket av den tykke skogkledde skoger, enger, og flate jordbruksområder i staten. Gjennomsnittlig utvalg for mat søker etter hjort er hvor som helst mellom 500 til 3000 dekar. Dyrene er kjent for å reise så mye som 50 miles bare på jakt etter mat i løpet av vinteren. Blant de beste frukttrær for å tiltrekke hjort er epletrær, som er essensielt hjort magneter. Andre frukter som tiltrekker hjort inkluderer pære, plomme, persimmon og krabbe eple.

Epler


Epletrær er en favoritt av whitetail hjort, som dukker opp jevnlig for å sjekke for falne epler når det er tid for eple plukking. Hjort ikke har preferanse for noen utvalg spesielt og er interessert i noen tilgjengelige og oppnåe epler. Noen gode valg er galla, rød deilig og granny smith.

Pære


Pæretrær tiltrekke hjort nesten like lett som epler. Både eple og pæretrær er bra for kaldere strøk siden de krever en viss periode av dvalen for å blomstre og frukt. Flertallet av pære varianter er ikke selv fruktbar og produsere mer rikelig når de er kryss befruktet med en annen variasjon. Noen gode pære varianter er Anjou, Bartlett, comice, villere og vinter Nellis.

Crabapple


Crabapples er liten størrelse, svært syrlig frukt som tilhører samme familie som bord epler. Crabapples har en distinkt forskjellig smak enn epler, men siden de to ser veldig mye på hverandre, blir de ofte forvirret som epler. Et godt valg for å tiltrekke hjort er baccata krabbe eple. Dette er en veldig kaldt hardfør Siberian krabbe eple som produserer en gulaktig frukt.

Den baccata krabbe eple er også et godt utvalg fordi selv når det begynner å snø, forblir frukt på et nivå tilgjengelig for hjort. Et annet godt valg er innhøstingen gull variasjon, som holder sine frukter gjennom snøen og inn i februar.