Hovudside

Hvordan lage en Innendørs Plant Fountain

by Walther

Hvordan lage en Innendørs Plant Fountain

Innendørs plante fontener bringe skjønnheten av planter og beroligende lyder av rennende vann inn i ditt hjem. Bygg din egen plante fontenen kan være mer økonomisk enn å kjøpe en, og det tillater deg å være langt mer kreativ, velge planter og steiner du foretrekker. Du kan selv velge materialer fra din hage eller fra ditt lokale område for å skape en mer personlig fontene. Når materialene er montert et innendørs anlegg fontene kan konstrueres på en til to timer.

Bruksanvisning


•  Test av pumpen og sett vannstrømmen ved den ønskede hastighet. Fit rør på pumpens uttak ventil. Skjær nok rør for å nå finalen høyden du ønsker fontenen å være. Sted plastbeholder over vann pumpe og skjære hull hvor elektrisk ledning og slange må passere gjennom. Ved hjelp av en container vil beskytte pumpen fra vekten av steinene som vil dekke det.

•  Place pumpe i bunnen av det vanntette beholder og plassere plastbeholder over pumpen. Plasser de største steinene i bunnen av det vanntette beholderen rundt pumpen eller bruke biter av PVC-rør. PVC-rør kan være billigere (spesielt hvis du har planer om å kjøpe steiner) og vil redusere vekten av fontenen (et pluss hvis du noen gang ønsker å flytte den). Sørg for at slangen passerer gjennom de større steiner eller PVC-rør.

•  Dekk steiner eller rør med et stykke vindu skjermen kuttet for å passe inne i containeren. Skjermen vil filtrere ut eventuelle rester som faller i vannet og holde pumpen fra å bli tett. Skjær et hull for slangen hvis nødvendig. Dekk til skjermen med en blanding av større steiner og mindre småstein for å nå ønsket høyde. Planter (i sin egen lekkasjesikre beholdere) kan plasseres på toppen av fjellet eller rundt utsiden av beholderen. Ikke plasser planter direkte i fontenen, fordi de kan tette pumpen og klorvann er dårlig for dem.

•  Fyll bunnen av beholderen med nok klorert vann til å dekke innløpsventilen på vannpumpen. Legg kobber albue til enden av slangen og ordne det blant steinene i ønsket høyde. Sjekk retningen på vannstrømmen og se deg rundt beholderen, slik at ikke vannet blir ledet over sidene. Omorganisere steinene som nødvendig.

•  Bruk en stor stein eller plante å skjule der ledningen kommer ut av beholderen. Plugg pumpen til en jordet stikkontakt. Trekk alltid ut fontene før du legger mer vann.