Hovudside

Bjørn Grass & Calla Lilies

by Walther

Bjørn Grass & Calla Lilies

Blomsterhager legge lyse, vakre blomster til hjemmet landskapet, og belønne forsiktige gartnere med mange års blomst skjermer. En blomst hage sjelden inneholder bare én type anlegg, skjønt. Erfarne gartnere bruker sin kunnskap og kreativitet å mikse og matche komplementære planter som calla liljer og bjørnegress.

Calla Lilies


Calla liljer er sensitive tropiske og subtropiske planter som vokser i mange år fra jordstengler, eller pærer. Plantene vokser i små 12-tommers sortar og gigantiske tre-fots varianter, og alltid har karakteristiske tube formede blomster. Disse plantene blomstrer i midten til slutten av sommeren med riktig pleie.

Bjørn Grass


Bjørn Grass er en amerikansk innfødte, og vokser i åpne enger og daler i de vestlige fjellene. Dette medlem av liljefamilien vokser lange, olivenfarget blader i tykke munches, med fan-lignende oppslag. Plantene produserer høye blomster stilker i sommer, med stabler av kremet hvite eller gule blomster. Blomster stilker vokse fra 4 til 6 meter høye.

Sider


Calla liljer og bære gress begge gjør best i full sol, selv om de tåler noen filtrert eller flekkete skyggen. Calla liljer vil ikke blomstre i full, dyp skygge. Begge anleggene krever god plass og rask nettstedet drenering.

Jord og Planting


Endre sengen til en dybde på 12 inches med 5 inches av organisk kompost for både Calla og bjørn gress planting. Begge anleggene gjøre det bra med denne rike, løs foundation. Bland 5-10-5 eller 5-10-10 kornet gjødsel i toppen 6 inches av jord for mer start ernæring. Plante Calla lilje pærer 4 til 6 inches dyp, med 1 til 2 meter med plass og sted bjørnegress rundt kantene på sengen som en grense.