Hovudside

Innendørs Plant Guide Identification

by Walther

Innendørs Plant Guide Identification

Innendørs planteelskere vet at, i tillegg til å forbedre atmosfæren og dekorere et rom, kan planter renser luften, bidra til å regulere fuktighet og redusere støv. Av og til, noen spørsmål oppstår. Allestedsnærværende innendørs plante identifikasjon guider, som kan bli funnet på nettet, i hvilken som helst bokhandel og i de fleste hagesentrene, tilbud plante identifikasjon informasjon i mange forskjellige former, og de vanligvis gir bilder av de vanligste potteplanter.

Funksjon


Innendørs plante identifikasjon guider ha minst tre direktiver. Den mest åpenbare funksjon er å informere anlegget eieren av navnet på en plante. De også gi nødvendig informasjon for å få en ny plante kjøp. Til slutt, de fleste guider gi nødvendig informasjon for å fremme plantens helse og skjønnhet.

Spesifikk Identification


Noen plante guider, for eksempel Gflora.com s Encyclopedia av House Planter, tilbyr et system for identifikasjon som tar seeren gjennom en rekke spørsmål om en plante attributter. Mens du fortsetter å velge blant karakteristikkene av anlegget, er alternativene snevret ned til du blir sendt til en side med den endelige plantearter navn, bilde og informasjon.

Andre guider, for eksempel Plant Care.com, har en liste over vitenskapelige plantenavn ordnet alfabetisk. Hver oppføring inneholder relevant informasjon, for eksempel beskrivelse, bruksområder, blomstring, duft, farge og størrelse. Den innledende side har et søk etter attributter delen som gjør at betrakteren til å velge plante attributter som beskriver anlegget i spørsmålet.

The North Carolina State University Cooperative Extension tilbyr en liste over bestemte planter som kan identifiseres ved navn, sammen med en kategori for hver av de åtte grunnleggende houseplant typer (afrikanske fioler, kaktus, Dracaena, orkideer, Philodendron, palmer, bregner og eføy) inndelt i spesifikke plante navn.

Generelt Identification


The Senior Study Blomster og innendørs Planter guide fra Purdue University arrangerer sin informasjon ved vanlige navnet på planten gruppe, for eksempel rose eller tulipan, deretter gir et bilde av en vanlig art som et eksempel.

Innholdskategorier


Kategoriene i de fleste guider er arrangert av felles navn, vitenskapelig navn, blad type, blomst eller bilde. Andre er type anlegg og om planten er en luftrenser, som for eksempel krysantemum, bregner, edderkopp planter, philodendrons, eføy og ficus.

Betraktninger


Før du velger et innendørs anlegg identifikasjon guide, ta deg tid til å samle informasjon om anlegget og finne ut hva slags informasjon til å erverve og hvilken type guide vil være mest nyttig. Hvis du leter opp en plante du allerede har på hånden, legge merke til egenskapene til planten før du går online eller kjøpe en guidebok. I de fleste tilfeller kan en guidebok med bilder passe regningen. Hvis du leter etter en plante å kjøpe, ta en titt på det området hvor anlegget skal ligge. Legg merke til mengden av soleksponering og hvor lenge solen er tilgjengelig per dag i det aktuelle rommet og fuktighet i området. Avgjøre om et luftrenseanlegg er det du trenger. Deretter kjøpe eller finne en guide som har tilsvarende informasjon. Hvis vanning er et problem, bør du vurdere et valg fra en veileder med kaktus kategorier. Hvis informasjon om omsorgen for en bestemt plante er bekymringen, kjøpe eller få tilgang til en innendørs anlegg identifikasjon guide med en seksjon dedikert spesielt til den aktuelle planten omsorg vil være fordelaktig.