Hovudside

Pennsylvania Krav til en Basement Egress

by Walther

Pennsylvania Krav til en Basement Egress

Kjellere er ofte glemt i hjemmet sikkerhetsplaner. Når et hus har en kjeller i Pennsylvania det må oppfylle kravene bygge av både staten og den internasjonale byggeforskriftene for en- og to-etasjes boliger. Disse kravene omfatter minstestandarder for kjeller egress og nødutganger.

Minimum Avslutter


Kjellere som brukes til lagring krever to utgangsveier når kjelleren er mer enn 1000 kvadratmeter. Lagring kjellere mindre enn 1000 kvadratmeter er tillatt ett exit banen. Kjellere som brukes for belegg må oppfylle kravene bygge for okkuperte rom hvor to eller flere utganger er nødvendig.

Minimum Generelle krav


Bygg utgangene slik at noen dør eller vindu åpnes på utsiden lett. De kan ikke bruke tastene eller verktøy for å åpnes.

Minimum Avstander


Satt utganger, slik at ikke to punktene har mer enn 150 meter av reise plass fra et punkt i kjelleren til utgangen. Den maksimale avstanden mellom egress punkter er 200 meter fra hverandre. Kjellere som brukes for belegg krever at ingen områder som brukes til belegg være større enn 75 meter fra en avkjørsel.

Vindu Krav


Inkludere et minimum åpning bredde på 20 inches med en minimum åpning høyde på 24 inches. Selve åpningen at en person må passere gjennom har en minimum klar åpning på 5,7 kvadratmeter. Vinduskarmen kan ikke være mer enn 44 inches fra gulvet.

Sprinkleranlegg


Legg sprinkleranlegg for å øke den maksimale tillatte avstander. Maksimal reiseavstanden økes til 200 meter fra et punkt til en avkjørsel og 300 meter mellom utganger når et sprinkleranlegg er på plass. Maksimale avstander for enkelt bane av bruk eller okkuperte kjellere er økt til 100 meter fra et punkt til en avkjørsel.