Hovudside

Hvordan Grow Vannmelon i en Pot

by Walther

Hvordan Grow Vannmelon i en Pot

Vannmeloner er generelt ikke anbefalt for container vokser for mye av samme grunn som mais: du får en relativt liten avling for hvor mye plass og krefter du investerer. Hvis du er en bestemt gartner, får den største potten du kan finne rikelig med plantejord og noen frø. Plant så snart den siste frost av våren har gått og i et sted som får mye sol det meste av dagen. En balkong, veranda eller dekk gjør helt fint.

Bruksanvisning


•  Kontroller at dreneringshull i bunnen av stor container er åpne og fungerer. Fyll kjelen med høy kvalitet, fuktig potting mix.

•  Plant 03:57 vannmelon frø noen få cm fra hverandre i sentrum av potten, ca 1 cm dypt. Vann grundig, og plassere potten i et varmt, solrikt område. Frøene vil spire og spire i 7 til 10 dager.

•  Thin vannmelon spirene til den sterkeste når de er en tomme eller to høye. Hold jorden jevnt fuktig, vanning når jorden ser litt tørr. Container jord trenger hyppigere vanning enn hagejord.

•  Tren vannmelon vinstokker over på et rekkverk eller espalier når de får lang nok, binde dem sikkert, men ikke tett til støtter. Unngå bruk av insektmidler rundt beholderen. Som vinrankene begynner å blomstre, de trenger bier for å pollinere dem til å sette frukt.

•  Watch som frukt begynner å utvikle seg på vannmelon vinstokker. Lag en slynge fra et stykke netting for å støtte den frukten som det vokser større, binde og knute endene til støtte espalier eller jernbane. Beholde fruktene av av harde overflater som betong som kan knuse dem. Plukke vannmeloner når de modnes, og nyte.