Hovudside

Hvordan rengjøre svømmebasseng med en børste

by Walther

Hvordan rengjøre svømmebasseng med en børste

Et svømmebasseng som er tendens til med TLC vil sjelden utvikle alvorlige tilfeller av alger og skitt buildup langs innvendige flater. Men, svømmebassenger som ikke er riktig vedlikeholdt, og mangler de riktige kjemiske balanserer kan bli infisert med mørk grønne alger som vil kreve en kraftig dose sjokk og kraftig skrubbing. Hvis bassenget er i behov av en dyp rengjøring, å ha rett børster for å få jobben gjort er viktig.

Bruksanvisning


Typer børster


•  Bruk en alge børste til å rense et basseng som har gips vegger. Metallet bust på en alge børste er sterke og slipende og kan takle den tøffe jobben med å skrubbe bort mørke grønne alger som samler seg langs sideveggene og bunnen av bassenget.

•  Invester i et solid gulv og vegg børste til å rense svømmebassenger som har vinyl liners, eller glassfiber vegger. Disse børstene har nylonbust som er mindre slitende enn metall alger børster og kan skrubbe vekk skitt og alger uten bekymring for å rive din liner.

•  Rengjør flislagt, i bakken svømmebassenger med en flis børste. For de fleste pool eiere, holde fugemasse mellom flisene uten flekker forårsaket av kjemikalier, skitt og alger, er en utfordring. Flisen børste er en smalere pensel som har bust som er sterke nok til å skrubbe bort kalkavleiringer som ofte utvikler på fugemasse.

Skrubbing Prosedyrer


•  Ta kontakt med basseng sidene på vei ned, når du bruker alger børste eller veggen pensel. Hvis du bruker en teleskopstang festet til kratt pensel, stå langs utsiden av bassenget og trykk børsten mot bassengkanten. Bruk en ned slag for å fjerne rusk. Fjern børsten fra siden når du berører bunnen og trekk den ut av vannet. Fortsett prosedyren rundt bassenget. Vakuum etter at avfallet synker til bunnen av bassenget.

•  Bruk flis børste til å skrubbe noen flis som er over og under vannlinjen. Denne typen rengjøring er vanligvis gjøres for hånd, og vil ofte kreve bruk av "tile såpe" til børsten for å fjerne gjenstridige fugemasse flekker. Skrubb i mellom hver flis med flis såpe og fliser børste inntil flekker fjernes. En vakuum etterpå vil fjerne eventuelle tiloversblevne skitt og rester.

•  Rengjør bunnen av bassenget med den utpekte pensel festet til en teleskopstang. La all rusk som har blitt rørt opp å avgjøre, så vakuum det opp.

Tips og advarsler


  • For tøff fugemasse flekker, er en pimpstein foreslått.
  • Bortsett fra å bruke flis såpe spesielt utviklet for rengjøring av fliser og fugemasse, når bassenget har blitt skikkelig sjokkert og inneholder de riktige nivåer av klor, bør du ikke trenger å bruke noen ekstra kjemiske rengjøringsmidler for skrubbing sidene. Kjemikalier i vannet bør være alt som er nødvendig.Hvis du tar deg tid til å gi din pool en skånsom skrubbing, selv når det ikke ser skitne, vil du oppdage at du sjelden (om noen gang) blir nødt til å gjøre en dyp rengjøring .Aldri, helt tom en over bakken pool av alle sine vann for å rense det, med mindre du får beskjed av produsenten. Mangel på vann kan være katastrofale, forårsaker bassenget sider til å kollapse.