Hovudside

Hvordan Organisk bleke Klesvask

by Walther

Hvordan Organisk bleke Klesvask

Vi ønsker alle våre hvite klær for å holde gnistrende hvit. Men etter flere slites og vasking, kan hvite ta på en snuskete eller grå farge. Kommersiell blekemiddel er en måte å bleke klær. Imidlertid kan det være lurt å bruke en mer miljøvennlig tilnærming og organisk bleke klærne. Dette er en relativt kostnadseffektiv måte å gjøre tøyet.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg elementet du ønsker å bleke i en gallon av varmt vann. Hvis det er flere elementer, vil du ønsker å suge klærne i to eller tre liter varmt vann. Når du først sette klærne i blandingen, skyll dem rundt litt.

•  Legg åtte dl hvit eddik til det varme vannet. Hvis du er soaking mer enn ett element, må du justere mengden brukt. Tillate klærne å suge i 1 til 2 timer. Hvis klærne er spesielt snusket, kan du la dem trekke i 4 til 6 timer.

•  Skyll klær element eller elementer i kaldt vann. Dette kan gjøres ved å kaste dem i skyllingen av vaskemaskinen, eller i en vask eller badekar. Tørk klær element eller elementer som vanlig.

•  For å friske hvite og holde dem lyse, legge en tredjedel av en kopp hvit eddik til skylling på vaskemaskinen. Hvis du gjør dette hver gang du vasker, bør du være i stand til å holde klærne hvit organisk.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk denne metoden på farger eller mørke klær.