Hovudside

Pålitelige Hjem Vapor Dampvaskere

by Walther

Pålitelige Hjem Vapor Dampvaskere

Pålitelig Corporation produserer flere forskjellige typer damprenser for bruk i hjemmet. Det gjør damp mopper å rydde store områder med harde gulv og tepper. Dens canister damprensere er også brukt på gulv, men leveres med vedlegg for en rekke andre rengjøringsoppgaver. Aksjeselskap håndholdte damp rengjøringsmidler brukes for oven rengjøring av gulv. Pålitelig produserer også damp støvsugere som suger vekk skitt og rusk løsnes av damp. Disse maskinene kan også brukes utelukkende som støvsugere.

Steam-Rengjøring Process


Damprenserens tank er fylt med vann, som er kokt til å produsere varm, tørr damp. Den høytrykksdamp blir deretter påført på flaten som skal rengjøres, enten direkte gjennom en rekke dyser eller gjennom mocrofiber kluter. Når damp er brukt direkte, er den løsnet smuss og skitt tørkes bort. Da gjaldt gjennom en mikrofiberklut, absorberer kluten den løsnet smuss og skitt. Børster kan festes til maskinens munnstykke når damp påføres direkte på overflater som blir rengjort. Børstene løsne gjenstridige merker og fett.

Pålitelig Steam Mop


Pålitelig Corporations damp mopp kalles Steamboy. Den leverer damp med en temperatur på 248 grader Fahrenheit gjennom en stor trekantet rengjøringshodet, designet for å passe inn i hjørner. Rengjøringshodet er dekket med en microfiber pad som absorberer smuss og fett løsnes av dampen. Du kan også bruke Steamboy til damp-rense tepper og matter ved å feste en ramme kjent som en "teppemunnstykket" til rengjøringshodet. Turbulens forårsaket av varm, tørr damp løsner smuss og skitt fra teppet haug. Skitt blir deretter absorbert av microfiber pad.

Pålitelig sin Håndholdt Steam Cleaner


Pålitelig håndholdte dampvasker kalles Enviromate Pronto 7. Det følger med en slange, en damppistolen, flere børster og en rektangulær vedlegg brukes til damp-ren møbeltrekk og gardiner når dekket med en bomull håndkle. Dette verktøyet kan også brukes til å rengjøre vinduer når den kombineres med en avtagbar nal. Damp som forlater Enviromate Pronto 7 er på 245 grader Fahrenheit når en åttendedel av en tomme fra dysen. Maskinens fire bar trykk sikrer en konstant sterk stråle av damp.

Pålitelige er Canister Dampvaskere


Pålitelige er Enviromate Canister Dampvaskere er utstyrt med forlengelsestryllestaver, gulvrengjøringshodet, en trekantet rengjøringshodet for mindre flater, børster, dyser og et vindu nal. Klipp på gulvet rengjøringshodet og den trekantede rengjøringshodet tillate disse vedleggene skal dekkes med microfiber kluter. Dette forvandler dem til mopper for rengjøring gulv, tepper, tepper, møbeltrekk, kjøkken arbeidsområder og andre husholdnings overflater. En liten vinklet dyse tillater damp å bli ledet under kanten på et toalett. Denne dyse er også brukt til å dirigere høytrykksdamp ved toppen av ovnen interiør.

Pålitelige Steam støvsugere


Pålitelig damp vakuum kalles Enviromate Tandem. Maskinens vakuumsystem fjerner umiddelbart damp rester og skitt som har løsnet og skitt. Sine fem bar damptrykk brukes til rengjøring møbeltrekk, tepper, harde gulv og andre husholdnings overflater. Den Enviromate Tandem kan også brukes som en støvsuger for den vanlige fjerning av husholdnings støv og avfall. Den 24-delers tilbehørssett inkluderer både vakuum og damp rengjøring verktøy.