Hovudside

Brann Ant Lawn Behandling

by Walther

Brann Ant Lawn Behandling

Brann maur er irriterende maur arter som har en tendens til å spre seg svært raskt gjennom plener, drive ut andre insekter og forårsake smertefulle stikk når de bite mennesker. De er spesielt irriterende i gress, der de lett kan skjule og gjøre plenen vanskelig å spille på uten å ha på sko. Mens en brann maur infestation kan aldri fjernes helt, kan plener bli beskyttet og renset ved hjelp av en rekke behandlingsteknikker.

Spray


De første typer insektmidler tilgjengelig for brann maur behandling er spray. Noen ganger er disse spray kommer i gallons eller bokser og er ment å brukes direkte på bakken der fire ants er et problem. Andre typer av spray komme som et pulver som er ment å bli blandet med vann. Disse spray er kjent som "drench" insektmidler, og ofte kaller for deg å helle dem over hauger i plenen selv.

Agn


Agn er stasjonære insektmidler som inneholder noen form for kunstig matkilde for å tiltrekke seg maur og en gift for å drepe dem. De mest effektive typer agn er de som maur kan fritt ta tilbake til sine reir og forgifte andre maur ved å gi det til dem. De fleste behandlingsstrategier for brann maur bruke en kombinasjon av spray over hele plenen og agn feller.

Mound Treatment


Haug behandling refererer til spray, pulver og drenches som er brukt direkte til haugen selv. Disse haugene er vanligvis synlig selv i gresset, og som toppen av maur hive de er et utmerket sted å bruke insektmidler. Gjennomfukt plantevernmidler vil jobbe seg ned i haugen, men pulver og kapsler er også en svært populær metode for å bli kvitt hauger. Denne haug behandling er vanligvis ferdig etter plenen er blitt behandlet med spray og agn.

Barrierer


Barrierer er satt ned på plener som ennå ikke er infisert, for å holde dem trygge og maur-fri. Disse barrierene kan bare gjøres med sterke insekt som har aktive ingredienser som vil drepe maur hvis de prøver å passere gjennom. Disse er vanligvis spray eller støv, men noen barriere insektmidler er også tilgjengelig som maling som kan males i linjer rundt plenen.

Alternative løsninger


Det finnes mange alternative behandlinger for brann maur, men få er så effektiv som kjemiske løsninger. Helle varmt vann på en haug, for eksempel, vil drepe mange maur i de øvre regioner, men generelt ikke klarer å ha noen effekt i den nedre delen av strukturen, og helle bensin er ulovlig i de fleste stater så vel som ineffektive. Baiting maurene med mat som er ment for å drepe dem vil ikke fungere med mindre den bruker en gift. Kiselgur kan være effektiv i noen områder, men kanskje ikke fungerer godt påføres direkte på haugen.