Hovudside

Hvordan lage en nedfellbare Klesvask Table

by Walther

Hvordan lage en nedfellbare Klesvask Table

Fold-down vaskeri tabeller bidra til å spare plass i små vaskerom områder. De gir en plass for bretting og sortering klær, og kan foldes opp mot en vegg når den ikke er i bruk. Vaskeri tabeller som dette er ofte enkle i sin konstruksjon, krever ikke mye tid til å installere og har en lav materielle kostnader å bygge. Furu boards og kryssfiner er tilstrekkelig for nedfellbare vaskeri tabeller. Disse byggematerialer er lett å jobbe med og vil gjøre for en langvarig vaskeri tabellen.

Bruksanvisning


•  Finn stenderne i veggen der du ønsker å montere tøyet tabellen. Plasser en 33-tommers bord horisontalt mot veggen og over piggene. Bruk ditt nivå for å sikre at det er vannrett. Det bør være i en komfortabel høyde for deg som å kaste klærne. Mange tabeller er rundt 34 inches høy for dette. Skru tre skruer gjennom dette brettet slik at hver skrue går inn i en stud.

•  Skru den andre 33-tommers bord 33-inches over det første. Endene av styrene bør være på linje. Bruk ditt nivå for å sikre dette brettet er horisontal og skru den til studs akkurat som det første styret ble festet til veggen.

•  Plasser kryssfiner flatt mot veggen og mellom bordene. De to vertikale kanter av kryssfiner skal være i flukt med endene av platene. Skru de to hengslene til kryssfiner og den nederste brettet. Hengslene skal hver være 4 inches bort fra endene av styret og bør tillate kryssfiner til å kaste seg 180 grader ned fra veggen.

•  Skru 3-tommers bord til toppen 33-tommers bord ved hjelp av en skrue. Skruen gjennom en 1/2-tommers senter av 3-tommers brettet og inn i 16 1/2-inch midten av toppbrettet. Kantene av begge styrene bør være flush. Brett kryssfiner opp og mot veggen. Rotere 3-tommers bord 90 grader for å holde kryssfiner.

•  Skru to øyenkrokene til topp 33-tommers bord. Krokene bør være en tomme fra hver ende og på 1/2-tommers midten av brettet. Skru to øyenkroker i hver av de to øverste hjørnene av kryssfiner. De bør hvert være en tomme fra hver kant kryssfiner, en tomme vekk horisontalt og en tomme vekk vertikalt.

•  Drei 3-tommers bord for å frigjøre kryssfiner og hold det slik at det er vinkelrett på veggen. Bruk ditt nivå for å sikre at det er vannrett. Knytte strengene rundt øye-kroker så det er en på hver side av bordet og så de vil holde bordet i denne posisjonen. Brett bordet opp og rotere de tre-tommers bord 90 grader når det ikke er i bruk.