Hovudside

Vannproblemer i Citrus County, Florida

by Walther

Vannproblemer i Citrus County, Florida

Selv om noen vannrensing selgere ville ha huseiere tro noe annet, har Citrus County drikkevann ingen problemer som gjør det utrygt å drikke. Eventuelle problemer med vann, slik som hardt vann flekker, ikke påvirker vann sikkerhet.

Citrus County Water Source


Citrus County får sitt drikkevann fra Floridan akvifer. Akviferen, som går flere hundre meter under statens overflaten, er en kalkstein formasjon som holder vann som en svamp.

Vannførende lag Issues


Kalkstein akvifer vann fra kilder som Floridan Aquifer inneholder høyere magnesium og kalsium innhold enn vann som kommer fra overflatevann funnet i innsjøer, bekker eller elver. Disse mineralene kan føre til hardt vann flekker og kunne smake "morsomt" til folk uvant til smaken. Men det mineralinnholdet i vannet - også funnet i multivitaminer og mat - kan ikke skade deg. Citrus County behandler sitt vann med kalk for å bløtgjøre vannet, og klor for å drepe bakterier.

Consumer Confidence Rapporter


Hvert år sender Citrus County hver av sine kunder en Consumer Confidence rapport. Rapporten, mandat av den føderale regjeringen, viser fylkesvannprøver, funn, og om vannet hadde noen problemer som krenket føderal lov gjennom hele året.

Dør-til-dør Selgere


Citrus County verktøy divisjon har gitt en uttalelse om dør-til-dør-selgere tilbyr å teste drikkevann. Verktøyet kaller slike salgs programmer svindel og tilbyr informasjon på sitt nettsted om vanlige taktikk som brukes for å overbevise kundene om at Citrus County vann er farlig å drikke.