Hovudside

Det er Thorns på My Meyer Lemon Tree, og de er Turning Yellow

by Walther

Det er Thorns på My Meyer Lemon Tree, og de er Turning Yellow

Meyer sitrontrær, hybrider mellom ren sitron og mandarin appelsintrær, produsere saftige, litt-oransje frukt med middels sitron smak. Grenene naturlig vokse korte torner, som vanligvis forsvinner som treet modnes. Hvis du ser at din Meyer sitron treet er misfarget, sjekke den generelle helsen til treet vil hjelpe deg å løse problemet.

Beskrivelse


Meyer sitron treet er en liten, dekorativ treet med naturlig voksende korte torner. Treet er ofte vokst fra borekaks og produserer saftig, oransje-gul frukt fra desember til april.

Pode


For sitrontrær vokser i containere, gartnere fjerne torner fra grunnstammer når pode (skjære et stykke av den grenen av til anlegg i en pott). Young fruiting tre har vanligvis torner, men færre enn ekte sitroner.

Beskyttelse


Torner beskytte unge Meyer sitrontrær dyr som kan gnage på grenene eller sluke frukten. Som treet modnes, vil torner forsvinne helt eller sterkt redusere i antall. Når torner blir gule eller ser ut som de er syke, beskjære dem av.

Dårlig helse


Gulnende blader, torner, eller misfargede sitron frukt kan tyde på enten en mangel på riktig gjødsel eller dårlig drenering. For gjødsel korreksjon, vil ved hjelp av en løsning med høy nitrogen-forholdet øker jord syrenivå, som vil hjelpe treet. Sørge for at planter har nok dreneringshull vil gjøre det så vannet ikke renne for langsomt eller raskt gjennom potten. Hvis du har en i bakken treet, sørg for ikke å dekke bagasjerommet med jord.