Hovudside

Slik installerer en demper i en Furnace Duct

by Walther

Riktig oppvarming og kjøling systemer har dempere installert i hvert tilluftskanal løp. Spjeld er tynne metallstykker som er laget for å passe til formen på innsiden av kanalen. De er parallell med kanalen når den er fullt åpen, som tillater luft å strømme forbi dem. Når den er helt lukket, er de vinkelrett på kanalen, og luft blir blokkert. Dempere tillate deg å regulere flyten av luft ut hver tilluft register, som sikrer at rommet forblir behagelig - ikke for varmt, ikke for kaldt.

Bruksanvisning


•  Mål 6 inches i fra enden av kanalen. Lage et merke. Mål 6-inches i fra enden av kanalen direkte motsatt av det første merket og foreta en ny mark. Disse merkene skal være rett overfor hverandre på kanalen.

•  Bor en 3/8-tommers hull på hver av disse merkene. Trykker fjærbelastet spjeld armene inn mot demper og skyver spjeldet i kanalen. Holde skyve spjeldet i og justere støtdemper armer med hullene du boret. Når innrettet, vil fjærene presse armene ut av hullene.

•  Sett den medfølgende vaskemaskin over armen som er trædd. Deretter plasserer demper håndtaket på armen. Skru vingemutteren på armen og skru den ned.

Tips og advarsler


  • Dempere er tilgjengelig på jernvareforretninger eller HVAC deler og forsyne butikkene. Mål innvendig diameter på din kanal for å få riktig montering demper.
  • Når kanalen er installert og systemet er fullført, justere demperne ved å løsne vingemutteren, vri på håndtaket og stramme vingemutteren for å holde demperen på plass.