Hovudside

Hvordan Plant Jacaranda Seeds i Florida

by Walther

Hvordan Plant Jacaranda Seeds i Florida

Jacaranda er en løvfellende blomstrende tre fra Brasil og Argentina. Det er verdsatt i tropiske og subtropiske klima som et landskap tre for sin klynge av trompet-formet lavendel eller hvite blomster. Siden delstaten Florida krysser forskjellige klimasoner, vil du ikke finne jakarandatrær overalt. Men hvis du har en hage i Orlando eller sør for det, bør du være i stand til å få en sapling startet fra frø hjemme og transplantere det utenfor senere.

Bruksanvisning


•  Sug Jacaranda frø i en bolle med vann for en dag å lette spiring. Skyv frøene i vannet med fingeren, som sin lette vekt holder dem på overflaten.

•  Fyll avdelinger i en celle pakke med frøplante mix, en for hver jacaranda frø. La 3/4 tomme mellom overflaten og felgen. Hydrat jorda grundig til overflødig vann renner ut av dreneringshull og overflaten er jevnt fuktig.

•  Fjern Jacaranda frø fra bollen med vann etter 24 timer. Skyv hver og en ¼ tommers dypt ned i jorda og dekke den med frøplante mix. Spiring tar to uker. Opprettholde fuktigheten i jorda for å hindre at embryoene tørker ut og dør.

•  Transplant saplings til et sted som er romslig nok til å romme en 40 meter høye treet med en lik eller større spredning. Dette treet krever også full sol for blomstringen.