Hvordan velge en Pool Pump Size


Hvordan velge en Pool Pump Size

Pool pumper brukes til å sirkulere og filtrere vannet av bassenger og dammer. Å ha et effektivt å arbeide basseng pumpe er viktig for helsen og utseendet til svømmebassenget. Det er mange forskjellige merker av bassenget pumper som kan kjøpes på nettet og på mange basseng butikkene. Skifte din basseng pumpe med en nyere og mer effektiv pumpe kan også redusere basseng tilhørende energikostnader med opptil 40 prosent i henhold til US Department of Energy.

Bruksanvisning


•  Beregn antall liter vann i bassenget ved hjelp av en online basseng dimensjonering kalkulator eller ved å ringe en lokal pool butikken. En online pool dimensjonering kalkulator kan bli funnet på Pentairpool.com ved å klikke på forhandleren eller på Poolspa.com/calculator.

•  Finn ut hvor mange liter vann du ønsker å være i stand til å filtrere og passere gjennom pumpen i den anbefalte åtte timers periode ved å dividere de totale liter vann av bassenget ved 8. Hvis bassenget har 8000 liter vann, deler du 8000 med 8 og finner ut at du vil være i stand til å passere 1000 liter vann gjennom pumpen i en 8 timers periode.

•  Ta dette nummeret og dividere med seksti for å få liter per minutt hastighet eller GPM. Hvis du ønsker å passere 1000 liter vann gjennom pumpen i en 8 timers periode du dele dette tallet med 60 for å få en liter per minutt hastighet på 16,7.

•  Beregn antall meter som skiller din pumpe og filter fra bassenget. Dette er din totale meter av hode eller din motstand mot strømningsrate.

•  Finn riktig svømmebassenget pumpe med spesifikasjoner som passer for din GPM hastighet og føtter av hodet. Svømmebasseng pumpe distributører gir diagrammer som tillater deg å finne den pumpen du trenger basert på disse to tallene.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler