Hovudside

Slik reparerer en Loose Iron rekkverk

by Walther

Slik reparerer en Loose Iron rekkverk

Jern rekkverk er en klassisk måte å gi sikkerhet for verandaen trinn og kanter. Holde tritt med vedlikehold på dem er den beste måten å forlenge levetiden på rekkverk. Når leddene begynner å flytte det er en nedoverbakke lysbilde til det punktet av "repareres". Å gjøre reparasjoner så snart du oppdager dem vil spare tid og penger i det lange løp. Et par enkle redskaper og litt sunn fornuft er alt du trenger for å holde rekkverk i orden.

Bruksanvisning


Stram rekkverk Hardware


•  Stram maskinvaren på skinnebraketter. Den øverste rekkverk er vanligvis holdt til innlegget med små skruer eller bolter. Tang og en skiftenøkkel eller skrutrekker til tettsittende opp maskinvaren. Starte i hver ende av rekkverket. Endene gi de fleste av styrken til rekkverket og stramme dem ofte løser hele problemet.

•  Sett noen bolter eller skruer med gjenger eller skadede hoder. Ta den gamle maskinvaren med deg enkelt finne riktig erstatning maskinvare.

•  reparere skadet braketter med JB sveis eller lignende metall epoxy. Fjern den del, hvis det er mulig, før du gjør reparasjon. Bland de delene av epoxy i henhold til produsentens instruksjoner. Rengjøre delene av løs rust, maling og støv med en stålbørste. Anvende epoksy til begge delene, tillater den anbefalte før feste delene til hverandre. Gi epoxy tilstrekkelig tid til å stivne før du fester.

•  Skift ødelagte deler. De fleste vanlige rekkverk er kommersielt produsert og reservedeler kan være tilgjengelig for spesialbestilling fra din lokale sagbruket. Ta den ødelagte delen med deg for enkel identifisering.

Stram Gulv Brak


•  Stram betongpluggene monterings innlegget brakettene til gulvet. Bruk en skrutrekker eller skiftenøkkel til å stramme løsnede betongankere. Stram hånd for å unngå stripping.

6 Sett alvorlig strippet ankere med 1/4 tommers tapcon stil betongskruer. Innkjøps skruer litt lengre enn originalene, for å sørge for at de bite i betong.

•  Bruk en mur å bore hullet til passende dybde 1/4-tommers dypere enn lengden av skruen. Bruk en 3/16-tommers mur bit. Vikle et stykke maskeringstape rundt borkronen for å markere den nødvendige dybde (lengden av skruen pluss 1/4-tommers fra spissen av boret.

•  Kjør skruen godt inn i hullet. Bruke produsentens anbefalte skruen litt og sørge for å ikke stramme.

Stram Gulv Brak om Wood Floor


•  Stram skruer i tre veranda gulv med en skrutrekker, snarere enn en drill, for å unngå stripping skruehullet videre.

•  Bryt en kamp pinne eller lite tre dowel av i hull som er alvorlig wallowed ut før du bytter og stramme skruene. Dette kan bidra til å gi ekstra spenning i hullet og tillater skruen å stramme helt ned.

•  Bruk en litt lengre eller tykkere skruen for å erstatte de som er i alvorlig wallowed hull. Dersom rekkverket ikke stramme etter å ha skiftet til skruene, må du kanskje fjerne og erstatte den ødelagte gulvet styret å gi rekkverket skikkelig støtte.