Hovudside

Min Kranen er lekker ned Supply Tube

by Walther

Lekkasjer kommer fra ulike deler av en kran, og hvor lekkasjen kommer fra kan fortelle deg mye om hva som er galt. Lekkasje tilførselsrørene indikere en av flere problemer, så hvis du opplever dette problemet, vil du finne et sett med trinn fører deg til den riktige løsningen.

Loose Forsynings Tube


Den mest åpenbare problemet er en løs tilførselsrøret. Husk forsyningsrøret kobles til kranen base gjennom et gjenget kontakt, og hvis det kontakten ikke er fullt skjerpet, vil vannet renne ut og ned på tilførselsledningen. Siden dette er en enkel sak å fikse, feilsøke dette først. Ta et basseng skiftenøkkel, eller en vanlig skiftenøkkel hvis du ikke har et basseng skiftenøkkel, og trekk ut kontakten. Dersom lekkasjen stopper, har man løst problemet. Hvis ikke, kan du prøve den neste mulige problem.

Broken Connector


Hvis lekkasjen ikke stopper, har du kanskje en ødelagt eller frastjålet kontakt. Du vil være i stand til å fortelle om dette er problemet fordi kontakten mutteren vil ikke stram. Dette er en like lett å fikse, men. Alt du trenger å gjøre er å slå av vannet og skru begge kontaktene, det en på vannrøret og en rett under vasken. Så bare fjern tilførselsledningen og erstatte den med en ny. Ikke bry prøver å fikse den kontakten, som du ikke vil ha mye flaks reparere den fordi den delen er så liten.

Worn Out Cartridge


En annen mulighet er en utslitt patron. Når en kassett slites ut vannlekkasjer ut av bunnen av kranen, og vannet kan renne ned i bunnen av vasken. Siden tilførselsrørene er rett under bunnen, blir vann kommer til å dryppe ned dem. Noen ganger ser det ut til lekkasjen er faktisk kommer fra tilførselsledningen i seg selv, men det er virkelig i kranen. Hvis du skal bytte tilførselsledningen ikke stoppe lekkasjen, må du bytte blekkpatronen.

Lekkasje Tilførselsrøret Issues


En lekker forsyningslinjen er et alvorlig problem fordi det betyr vann er stadig drypper ned skap og alt annet du lagrer under vasken. Vann kan kontakte gips bak skapet fordi ofte bakveggen av skapet er kuttet ut for avløp og VVS. Prøv å ikke overse dette problemet veldig lenge, er reparasjon rask og enkel, og vil ikke koste mer enn $ 20, mens nye skap koste hundrevis.