Hovudside

De beste plantene til å vokse hydroponically

by Walther

De beste plantene til å vokse hydroponically

Hydroponic hager, som bruker nærings-tilført vann i stedet for jord, får du bedre kontroll over næringsstoffer, pH balanse og avkastning. PlantCare.com sier, "Hydroponics gjør plantene til å vokse opp til 50 prosent raskere enn de gjør i jord." Dette gjør hydroponic hager for å produsere mer mat selv i områder hvor farm land er utilgjengelig. Likevel, noen planter er bedre egnet til hydroponic voksende enn andre.

Tomater


Rik på vitamin A og C, tomater er en av de mest spist frukt i verden. Faktisk, ifølge BellyBytes.com, "amerikanere få mer av sine vitaminer fra tomater enn fra noen grønnsak." Heldigvis, tomater er også en av de beste og mest populære planter til å vokse hydroponically. Voksende tomater hydroponically krever opptil 10 timer med sollys og et kalsiumtilskudd lagt til normal hydroponic blanding for å sikre riktig vekst. Tomater dyrket hydroponically er mindre enn jordlaget seg, men er mer tallrike og nærings pakket. Tomater vokser raskt og kan høstes etter ca 100 dager.

Begonier


Begonier tilby vakre blomster i mange farger og er en fargerik tillegg til enhver hage. Enten ute etter å forbedre landskapet eller bare ønsker å gi huset litt farge, begonia er en lite vedlikehold hydroponic plante løsning. Begonier kan dyrkes fra frø eller knoller og trenger lite lys og kan dyrkes i et normalt høyt nitrogennæringsblanding som brukes for blomsterplanter.

Basilikum


En vanlig krydder som brukes i mange italienske retter, tar basilikum meget godt til hydroponic system. Hydroponic basilikum trenger en hel dags soleksponering, så vokser bør gjøres enten utenfor (vanligvis vedlagt i et drivhus eller plast dekker) eller i en liten beholder i nærheten av et vindu med en uhindret utsikt over solen. Basilikum vokser raskt og kan høstes når planten vokser til ca 12 inches høy.

Koriander


En kjøligere krydder enn basilikum, er koriander et lite vedlikehold hydroponic anlegget. Klar i 10 til 12 uker, kan koriander høstes når planten har vokst til ca 6 inches. Hvis koriander er lov til å vokse litt lenger, kan de frø hoder hvilken form på planter modenhet slipes inn koriander.

Zinnia


For de som leter etter en blomstrende plante, men med bare begrenset lys, zinnias gi en hydroponic svar. Bare trenger en halv dags sollys (ca seks timer,) disse plantene er perfekt for små hydroponic containere plassert i nærheten av vinduer og blomstre i flere forskjellige farger og størrelser.