Hovudside

Okame Blomstrende Cherry Tree Problemer Med Brown Tips om Løv

by Walther

Okame Blomstrende Cherry Tree Problemer Med Brown Tips om Løv

En liten, blomstring, kirsebærtre, 'Okame' er et resultat av en hybrid krysning mellom Fuji kirsebær (Prunus Incisa) og Taiwan blomstrende kirsebær (Prunus campanulata). 'Okame' vokser opp til 25 meter høy og 20 meter bred ved forfall. Dette treet er høyt ansett av gartnere på grunn av pålitelig, veldig tidlig på våren visning av rosa blomster. Den dyrkes i fuktig, godt drenerende jord, inkludert leire, i US Department of Agriculture hardførhet soner 6 til 8.

Vann Stress


Brune tips om bladene av noen plante kan indikere feil vanning. Tips permanent blir brune når jorda er enten for våt eller for tørr. Hvis de sunne bladene utvikler brune tips i løpet av sommermånedene, sannsynligvis resulterer det fra sesong tørr jord (i forhold til våte forhold; 'Okame' kirsebær er best plantet i godt drenert jord). Ifølge US Forest Service, 'Okame' ytelser fra vanning i tørt vær, selv om det er moderat tørke-tolerant i sand, leirjord og leire jord. Trærne trenger rikelig fuktighet i topp 12 inches av jord for å holde løvverk fra viser tegn til stress, som visner, fargeendring eller bruning på tips og kanter. Når blad tips blir brune, de vev er døde; de vil ikke gå tilbake til grønt.

Dreven Summer Heat


'Okame' er mye plantet over de amerikanske sørstatene, der somrene er lang og varm. Etter hvert som temperaturen stiger, må plantenes vannøkning. Dermed kan vannstress ledsaget av en lang, varm sommer sakte føre til løvverk endringer. Learn2Grow anlegg database og USA Forest Service kommentar at lange sørlige somre forårsaker vanligvis grønne blader på 'Okame' kirsebær å slå litt bronzed eller lilla. Lukk inspeksjon av blader i varme sommer regioner i juli til september kan avsløre bronse-grønne blader, blad curling og bruning av blad tips og kanter. Rikelig jordfuktighet kan ikke fullt ut oppveie effekten av høye sommertemperaturer på bladene.

Pest og sykdomsproblemer


Samlet, USA Forest Service sier, en sunn "Okame 'kirsebærtre, ikke stresset av tørke, har få eller ingen skadeinsekter. Av og edderkopp midd vises når været er varmt og luften er tørr. De dekker undersiden av bladene i fin duk, og bladene kan krølle, wilt eller slå tidlig brun. Bladlus forårsake skade og blad bruning på unge, nye blader, spesielt når trærne er ikke i tilstrekkelig sollys steder. Cankerworms (også kalt inchworms) kan spise blader, men vanligvis skeletonize blader, ikke skape brune tips. Sykdommer, som canker eller soppinfeksjon, kan være å klandre, men er uvanlig. Når du er i tvil, beskjære en liten gren fra treet, forsegle den i en plastpose og ta det med til din lokale Cooperative Extension kontor for sakkyndig undersøkelse.