Hovudside

Hvordan å beskjære en Redbud treet

by Walther

Hvordan å beskjære en Redbud treet

En Redbud er en av de tidligste blomstrende prydtrær og en av de mest populære trærne blant huseiere. Det er en ganske liten, kompakt tre med små hvite og rosa blomster om våren og mørke grønne blader gjennom sommeren. En Redbud treet vil vanligvis ikke bli høyere enn 30 fot og grenen span kan gå ut til 25 meter. Læring riktig tid og teknikk for beskjæring en Redbud treet er viktig for helsen til treet og formen på det.

Bruksanvisning


•  Vurdere treets naturlige form. Stå tilbake og se hvordan grenene naturlig vokse og bruke dette som et utgangspunkt for begynnelsen din beskjæring. Pass på ikke å beskjære mer enn 25 prosent av toppen av treet på en gang eller for å ta av for mange store greiner. Hvis flere grener må fjernes, gjør det over en periode på måneder, slik at treet ikke går inn i sjokk av å miste så mye av sin vekst.

•  beskjære treet på forsommeren etter slutten av blomstringen. Begynn med å fjerne eventuelle større nederste greinene. Skjær av grenene nær stammen uten å etterlate noen stubber. Stubber tillate en inngang for sykdom og skadedyr for å delta.

•  Neste kuttet noen greiner som krysser over eller gni på hverandre. Også kuttet noen små greiner som vokser innover.

•  I slutten av vinteren, sviske alle de døde og syke tre. Kutt ut de små kvister og greiner som har slått brun. Også kuttet noen skudd som kommer opp fra bunnen eller ut av bagasjerommet.

•  Beskjær trær når unge til å få og beholde den ønskede formen som de vokser. Beskjær sparsomt de eldre trær; gjøre mer av en lys trimming å holde formen og fjern død ved.