Hovudside

Vann Beløp for nyplantede japanske Maple Trees

by Walther

Vann Beløp for nyplantede japanske Maple Trees

Den japanske lønn er en attraktiv treet på grunn av bladene, som forblir rød utover våren og sommeren. Over 400 sortar eksisterer, fra den lille Crimson Queen til de større variantene som Standardleaf Bloodgood. De opprinnelige japanske Maples kom fra Japan, Kina og Korea, og ble brakt til USA og Europa på 1800-tallet. Disse trærne krever mye vann, spesielt unge trær som du planter i sommer.

Plante en japansk Maple


Kjøp en sunn ungt tre på en hederlig barnehage. Vanligvis vil planteskoler bære varianter som er godt tilpasset til din del av landet. Husk hvor mye plass du har tilgjengelig, mengden av sol hagen din mottar og jord dreneringsevne. Fall er en god tid for å plante et ungt tre. Legg kompost til planting området (en del kompost til fire deler jord) og sette treet i et hull fire ganger større enn sitt rotsystem. Fylle med jord blanding du gravde ut og deretter kjøre et sprinkleranlegg i 20 til 30 minutter for å mette jorda grundig.

Vannbehov


Alle japanske lønn trær trenger tilstrekkelig vann gjennom hele livet, men spesielt når de er nylig plantet. Vanne din ungt tre i løpet av året, før bakken fryser om vinteren. Hvis den gjør det, stopp vanning før bakken tiner om våren. Deretter fortsetter vanning minst to ganger hver uke. Gi nytt tre ca 5 liter vann med hvert program, gjør sikkert at stående vann ikke forblir men at jorda forblir konstant fuktig. Hvis en japansk lønn tørker ut for mye, kan kvister dø tilbake og kantene av bladene kan bli brun.

Mulch kan hjelpe


Japanske lønn trær nytte av en anvendelse av mulch rundt deres voksende område. Bruk ca 3 inches av strimlet bark, men beholde den flere inches bort fra stammen for å bedre luftsirkulasjon. Mulch vil bidra til å beholde fuktigheten i jordsmonnet og vil også holde røttene litt varmere om vinteren.

Beskytt mot Frost


Hvis du plante en ung japansk lønnetrær i høst, og du bor i et område hvor harde fryser oppstår, beskytte treet fra frost hele vinteren før etter den endelige våren frost. Aldri plante ungt tre i et område hvor snøen kan gli fra et tak eller annen struktur på treet. Du kan dekke treet med en presenning, teppe, flytende rad deksel eller klar plast for å holde frosten unna det. Det er lurt å støtte din dekkmateriale på en ramme eller henge den fra et tre eller en bygning slik at det ikke berører treet: Frost vil brenne bladene gjennom beskyttelsesmaterialet hvis det hviler direkte på treet.