Hovudside

Alternativer til oppblåsbare bassenger

by Walther

Alternativer til oppblåsbare bassenger

Hvis du tenker på å installere en oppblåsbar basseng i hagen din, er det viktig å vite alle alternativene før du kjøper. Selv om de fleste bassenger du ser i butikkene er oppblåsbare, oppblåsbare bassenger er ikke det eneste alternativet. Vurdere hvor mye plass du har til et basseng og hvor mye du vil bruke et basseng før du kjøper et basseng for ditt hjem.

Hard plast Kiddie Pools


Hvis bare behov for et basseng er på grunn av et lite barn, plukke opp en hard plast kiddie pool fra din lokale butikk. I noen tilfeller kan din lokale matbutikk selv bære dem. Stor nok for mer enn ett barn, hard plast kiddie bassenger er tyngre enn oppblåsbare kiddie bassenger, men kan fortsatt bli flyttet enkelt. Selv om det kan ta opp mer lagringsplass enn en oppblåsbar basseng, er en hard plast kiddie pool fortsatt liten nok til å bli plassert på en innkjørsel eller fortau for å holde fra å drepe gresset. En hard plast pool kan også være sunnere for barnet ditt, da det ikke inneholder kjemikalier som brukes til å myke plast.

Ring Pools


Hvis en større modell oppblåsbare bassenget har fanget øyet, kan du kjøpe en ring basseng i en tilsvarende størrelse. Selv om ring bassenger er vanligvis dyrere enn oppblåsbare bassenger av samme størrelse, kan de stive vegger og separat liner i mange ring bassenger gjør dem mindre utsatt for lekkasje. Men hvis du har tenkt til å kollapse bassenget på slutten av sommeren, en ring basseng kanskje ikke for deg, siden folk flest lar ringpotter opp og på samme sted år etter år.

In-Ground Pools


Hvis du har plass, elsker din familie svømming, eller du bor i et varmere klima, spare opp penger og investere i en i bakken basseng. En i bakken basseng kan koste ti ganger eller mer hva en oppblåsbar pool gjør det, men det kan også tilføre verdi til din bolig. I bakken bassenger kommer i en rekke stilarter fra glassfiber til flis til stein. Vanligvis huseiere har i bakken bassenger installert av entreprenører, men noen huseiere har klart å installere i bakken bassenger selv.